22 Μαΐου 2014

«Βρόμικα» παιχνίδια στο Διαδίκτυο από τους ΣΥΡΙΖΑίους με ψεύτικους λογαριασμούς και εμπρηστικά μηνύματα

Μετά τους μαιμού λογαριασμούς του Γ. Μουρούτη και του Φαήλου Κρανιδιώτη, η ομάδα ιντερνετ του ΣΥΡΙΖΑ, έφτιαξε και μαϊμού λογαριασμό του Σίμου Κεδίκογλου

Το Διαδίκτυο είναι ένα λαμπρό πεδίο για να ανθίσουν όλες οι απόψεις, ακόμα και οι ψεύτικες... Εντύπωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, ένας λογαριασμός -υποτίθεται- του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Twitter που ανεβάζει διάφορα εμπρηστικά μηνύματα όπως:
Ψήφος αυτή την Κυριακή στην Αριστερά, σημαίνει ψήφος στο ναζισμό. Φυσικά, ο λογαριασμός στο Twitter είναι ψεύτικος και δεν ανήκει στον κ. Σίμο Κεδίκογλου, προκαλεί απορία όμως ωστόσο γιατί κάποιοι έχουν στήσει ένα τέτοιο αστείο και έχουν ασχοληθεί να φτιάξουν έναν πολύ αληθοφανή λογαριασμό παίζοντας βρόμικα παιχνίδια λίγες ώρες πριν τις εκλογές της Κυριακής.


Το φαινόμενο με τους ψεύτικους λογαριασμούς απαντάται συχνά στα social media. Υπενθυμίζεται ότι και ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε αντιδράσει έντονα με τον χρήστη @cocobilly, ο οποίος επί μεγάλο διάστημα χρησιμοποιούσε το όνομα "Σταύρος Θεοδωράκης" και φωτογραφία του γνωστού δημοσιογράφου.

Και εντάξει αν είναι σατυρικός και σατυρίζει το πρόσωπο αλλά αν είναι δήθεν σοβαρός και παραπλανά τότε υπάρχει θέμα...