01 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ από το νέο πουλέν της ΧΑ: «Κορμί, φωνή η Ταπάσκου στη Βουλή»

Μεγάλη ζήλια έχει πιάσει τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα για τους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής. Και μάλιστα για συγκεκριμένη υποψήφια της οργάνωσης η οποία επελέγη ως περιφερειακή σύμβουλος στις...
Σέρρες. Η Νανά Ταπάσκου, με συμμετοχή στον διαγωνισμό Playmate πριν 15 χρόνια, με φωτογραφήσεις στο Playboy και με... φωνή κορμάρα, κάνει καριέρα στα τοπικά μπουζουκομάγαζα ενώ έχει βγάλει και δίσκο. Όχι της Εκκλησίας, τον άλλο με τίτλο «Ό,τι αγαπώ».

Αγάπησε λοιπόν ξαφνικά τη Χρυσή Αυγή και η Χρυσή Αυγή αγάπησε την Ταπάσκου γι' αυτό και έγινε εκπρόσωπος του Μετώπου Γυναικών.

Η Σερραία Νανά Ταπάσκου, είναι λοιπόν πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια, αλλά έγινε γνωστή στη show biz, μετά την απόφαση της να λάβει μέρος στο ριάλιτι του APLHA, το 2009, «Αγρότης μόνος ψάχνει», προκειμένου να διεκδικήσει την καρδιά ενός αγρότη από τη Μάνη. Στη συνέχεια έπαιξε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα», πριν επιστρέψει στις Σέρρες και το τραγούδι.

Δεν ξέρουμε αν στις Σέρρες όπου κάνει προεκλογική εκστρατεία θα χρησιμοποιήσει φωτογραφίες από το προσωπικό της άλμπουμ, όμως, αν το κάνει θα πάρει πολλές ψήφους. Γιατί όχι και στη Βουλή. «Κορμί, φωνή η Ταπάσκου στη Βουλή» θα φωνάξουμε