05 Μαΐου 2014

Δείτε τη συγκινητική επιστολή του Μουρίνιο στο γιο του!

Ο Πορτογάλος προπονητής της Τσέλσι έγραψε ένα συγκινητικό σημείωμα προς το γιο του Ζοζέ τζούνιορ

Λίγο πριν τον χθεσινό αγώνα της Τσέλσι με την Νόριτς, ο Ζοζέ Μουρίνιο έγραψε μια συγκινητική επιστολή, στις σημειώσεις του, προς τον γιο του, Ζοζέ τζούνιορ, ο οποίος τον συνοδεύει πάντα στο γήπεδο και κάθεται τρεις θέσεις πίσω από τον πατέρα του.
Παρά την ήττα που γνώρισε η ομάδα του πορτογάλου προπονητή την Τετάρτη από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μουρίνιο στις σημειώσεις της χθεσινής ημέρας και πριν τον αγώνα με την Νόριτς, αποφάσισε αντί να γράψει συμβουλές προς τους «μπλε», να πει ένα ευχαριστώ στο μικρό Ζοζέ που με την παρουσία του στο Στάμφορντ Μπριτζ εμψυχώνει τον πατέρα του σε κάθε αγώνα.

Ο Μουρίνιο έγραψε στο γιο του: «Ξέρω ότι αυτό το διάστημα πρέπει να επικοινωνώ με εσάς τους οπαδούς, αλλά ένας από αυτούς είναι και ο γιος μου. Θέλω να του πω ευχαριστώ γιατί είναι μαζί μου σε κάθε αγώνα, κάθε δευτερόλεπτο. Είναι λίγα μέτρα πίσω μου, αναπηδώντας σε κάθε γκολ και συμμετέχοντας σε κάθε δύσκολη στιγμή...»

Ο προπονητής των «μπλε» ευχαρίστησε τον μικρό Ζοζέ που είναι παιδί του και είπε ότι με την παρουσία του μικρού σε κάθε αγώνα δεν βλέπει μόνο το γιο του, αλλά και τη γυναίκα του και τις κόρες του, που τους περιμένουν να γυρίσουν στο σπίτι.
Ο Μουρίνιο τόνισε στην επιστολή προς το γιο του ότι έχει μια υπέροχη ενωμένη οικογένεια όπως ακριβώς είναι και η οικογένεια της Τσέλσι. Έτσι ο πορτογάλος τεχνικός με τέτοιο πλούσιο εσωτερικό κόσμο που διαθέτει ίσως να πήρε λιγότερο κατάκαρδα τη χθεσινή ισοπαλία με τη Νόριτς.