26 Μαΐου 2014

Η Ιταλίδα που φωτογραφήθηκε γυμνή για τον Τσίπρα: «Ο κ@λος μου βοήθησε στην εκλογή Αλέξη»

Η όμορφη Πάολα Μπακίντου έγινε μέσα σε λίγες ώρες πασίγωνστη σε όλη την Ελλάδα, καθώς, αποφάσισε να αναρτήσει φωτογραφίες της στο Facebook με λευκό μπικίνι σε σέξι πόζες για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.
Το κόμμα «Λίστα για μια άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» μπαίνει στην Ευρωβουλή και η Ιταλίδα που συγκέντρωσε τα βλέμματα, αλλά και την κριτική πάνω της, υποστηρίζει ότι τα κάλλη της βοήθησαν αρκετά.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα affaritaliani.it η Μπακιντού τονίζει με νόημα «Ο κ@@@ς μου χρησίμευσε για να ενισχυθεί το κόμμα, αλλά πίσω από αυτό υπήρξε πολλή δουλειά από όλους».

Η ίδια τονίζει ότι οι ημίγυμνες φωτογραφίες της χρησίμευσαν στο να γίνει γνωστό το όνομα της λίστας που στην πραγματικότητα ήταν αόρατη και στη συνέχεια ήρθε η δουλειά των τοπικών επιτροπών και των υποψηφίων.

Αφήνει, ωστόσο, αιχμές για όσους την επέκριναν τονίζοντας ότι «η λίστα δεν εκτίμησε αυτή την κίνηση και αρκετά στελέχη θεώρησαν ότι μας βλάπτει. Εγώ πιστεύω το αντίθετο και τα γεγονότα με δικαιώνουν».