15 Μαΐου 2014

Στήριξη των υποψηφίων της ΝΔ και από τον μικρό Καραμανλή

Μήνυμα στήριξης του καραμανλικού μπλοκ υπέρ των κομματικών υποψηφιοτήτων της ΝΔ απέναντι στους «αντάρτες». Λίγη ώρα μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στη ΔΕΘ, η οποία στόχο είχε να στείλει μήνυμα συστράτευσης υπέρ του υποψήφιου δημάρχου της ΝΔ Σταύρου Καλαφάτη και του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη που...
έχει απέναντι του τον ισχυρό «αντάρτη»  Απόστολο Τζιτζικώστα,  ο Κώστας Καραμανλής ο νεώτερος, ο γιος του Αχιλλέα και εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, με αποκλειστική δήλωση του στο enikos.gr  τονίζει ότι στηρίζει τις επιλογές της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Καραμανλή:

«Οι εκλογές της Κυριακής γίνονται για την αυτοδιοίκηση. Ολοι καταλαβαίνουμε όμως ότι σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, θα έχουν αντίκτυπο και στην κεντρική πολιτική σκηνή, ιδίως στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες. Είναι αυτονόητο, λοιπόν, ότι ως στέλεχος της ΝΔ της μεγάλης παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ως άνθρωπος που στηρίζει την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζω και τις επιλογές της ΝΔ σε δήμο και περιφέρεια.»

Χ. Κοραή
enikos.gr