01 Μαΐου 2014

Αν ζούσε εδώ θα ψήφιζε ΚΑΜΜΕΝΟ: Ουκρανή ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με φάντασμα

Μια Ουκρανή ηθοποιός τάραξε τα νερά της δημοσιότητας, μετά την εξωφρενική δήλωσή της ότι έκανε σεξ με φάντασμα και μάλιστα... δυο φορές.

Η Natasha Blasick έκανε την αποκάλυψη αυτή κατά τη διάρκεια του Βρετανικού τηλεοπτικού σόου «This Morning», αποκαλύπτοντας ότι...βρήκε την εμπειρία «πολύ, πολύ ευχάριστη». Οπως δήλωσε, η πρώτη σεξουαλική επαφή με τον αόρατο εραστή έγινε όταν βρισκόταν μόνη στο δωμάτιό της.

«Βρισκόμουν στο κρεβάτι και τότε ένιωσα ότι κάτι εισέβαλε στην αίθουσα, αλλά δεν μπορούσα να δω κανέναν» είπε, σύμφωνα με την Mirror. «Μπορούσα να αισθανθώ ότι κάποιος με άγγιζε και τα χέρια του με έσπρωχναν, παρά τη θέλησή μου, ενώ μπορούσα να αισθανθώ το βάρος του σώματος του επάνω μου», σημειώνει και συνεχίζει «Δεν μπορούσα να δω κάποιον, αλλά αισθανόμουν την πίεση, την ενέργεια, τη θερμότητα. Ναι, το ευχαριστήθηκα».

Στη συνέχεια, όπως περιγράφει, το φάντασμα αποχώρησε και επέστρεψε ένα μήνα αργότερα. Αν και η Blasick είναι παντρεμένη, το σεξ με το φάντασμα της άνοιξε ένα παράθυρο στη γνώση:

«Ήταν διασκεδαστικό. Νομίζω ότι από τότε που ήμουν παιδί πάντα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτό τον κόσμο και νομίζω ότι αυτό με έκανε να αισθάνομαι ένα είδος διαβεβαίωσης ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι».