04 Μαΐου 2014

Όρθιοι αποχαιρέτησαν τον Λεβαντόφσκι οι οπαδοί... όπως και στην Ελλάδα, αν φύγει κάποιος από ΠΑΟΚ να πάει στον Ολυμπιακό...

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έπαιξε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Μπορούσια Ντόρτμουντ και αποχαιρέτησε τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Χόφενχαϊμ.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία τον έχει ήδη ανακοινώσει. Ο 26χρονος διεθνής Πολωνός φορ αποχαιρέτησε τον κόσμο της Μπορούσια Ντόρτμουντ στον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ (3-2) στη "Σίγκναλ Ιντούνα Αρένα".
Η συγκίνηση ήταν δεδομένη για τον ικανότατο στράικερ, αφού δεν ήταν και λίγα τα τέσσερα χρόνια στη Ντόρτμουντ, η οποία τον απέκτησε το 2010 από τη Λεχ Πόζναν και προσέφερε τα μέγιστα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον αγκάλιασε, ο κόσμος τον τίμησε, οι στιγμές ήταν πολύ ιδιαίτερες στο γήπεδο και δεν επηρέασε κανέναν το γεγονός πως θα συνεχίσει την καριέρα του σε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Δείτε φωτογραφίες:





Η αποθέωση για τον Πολωνό φορ:


Νίκος Συριώδης
www.sport24.gr/football/Germany/to_antio_toy_levantofski.2769270.html