02 Μαΐου 2014

Τα οπίσθια της Πίπα Μίντλετον ήταν ψεύτικα [εικόνες]

Στην εκπομπή «Τι κάνετε; Καλά;» ο Γάλλος Στεφάν Μπερν διαβεβαίωσε ότι η Πίπα Μίντλετον είχε φορέσει «ψεύτικα οπίσθια», στο γάμο της αδελφής της Κέητ με τον πρίγκηπα Γουίλιαμ.
Οι καμπύλες της Πίπα Μίντλετον είχαν γίνει τότε στόχος προβολής σε ολόκληρο τον πλανήτη. «Είχε ψεύτικα οπίσθια, επιμένω και επαναλαμβάνω!» έλεγε σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Mπερν, ο οποίος είναι συμπαρουσιαστής.
«Αν της βγάλετε τα ψεύτικα, έχει οπίσθια όπως όλος ο κόσμος. Είναι οπτική ψευδαίσθηση, ήξερε ότι ένα δισ. άνθρωποι θα την κοίταζαν. Ηταν η κατάλληλη στιγμή για να τα δείξει» σχολίασε.


Τον Αύγουστο του 2013 το περιοδικό Grazia Daily ανέφερε ότι τα οπίσθια της Πίπα Μίντλετον δεν ήταν εντελώς φυσικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή γυναίκα ζήτησε τη βοήθεια προσθετικών εσωρούχων που της επέτρεψαν να κλέψει,σχεδόν, τα φώτα της δημοσιότητας από την αδελφή της την ημέρα του γάμου της.
Ο διάσημος γάμος έγινε τον Απρίλιο του 2011 στο παρεκκλήσι του Γουεστμίνστερ. Για πρώτη φορά ο πλανήτης έβλεπε την νύφη ντυμένη με την πανέμορφη δημιουργία του Alexander McQueen.

Δίπλα της, μια νεαρή όμορφη και μελαχρινή γυναίκα φοράει μια συγκλονιστική λευκή τουαλέτα, κολλητή στο σώμα. Αυτή η νεαρή γυναίκα είναι η Πίπα Μίντλετον, άγνωστη ως τότε. Η κάμερα του BBC και μαζί με αυτήν ολόκληρος ο πλανήτης, ανακαλύπτει τις καμπύλες και τα οπίσθια της Πίπα η οποία σε μια ημέρα έγινε σταρ, με αυτό τον τρόπο.

«Η Πίπα έκανε ένα λάθος που δεν μπορεί κανείς να κάνει. Πήγε στο γάμο της αδελφής της για να της κλέψει την παράσταση. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό ψεύτικο πισινό» είπε ο Μπερν.
Τον περασμένο Φεβρουάριο η Πίπα Μίντλετον είχε αστειευθεί πάνω σε αυτό το θέμα, σε μια συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mirror:
«Ξέρετε, η διασημότητα έχει τις καλές πλευρές της, τις κακές πλευρές της και αν μου επιτρέπετε και τις πισινές της!» δήλωσε.







Ο Στέφαν Μπερν είναι Ιππότης της Λεγεώνας Γκριμάλντι στο Μονακό και ειδικός σε θέματα σαβουάρ βίβρ.