15 Μαΐου 2014

Ρε Νικολάκη βάζε κι ένα "ακολουθεί πληρωμένη πολιτική διαφήμιση" πριν την είδηση!!

Πόσο μαλ@κας πρέπει να είναι κάποιος για να μη καταλάβει ότι η παρακάτω είδηση στην ιστοσελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου έχει μπει σαν διαφήμιση; Είναι δυνατόν ρε αστείε Χατζηνικολάου να αναπαράγεις τα Δελτία Τύπου της Γκερέκου χωρίς να ενημερώνεις τον αφελή ότι την "είδηση" την έγραψε η ίδια; 

Διαβάστε να λιώσετε:

"Ντέρμπι" στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

«Ντέρμπι» μεταξύ τριών που θα κριθεί στο νήμα φαίνεται πως θα έχουμε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ο νυν Περιφερειάρχης, στηριζόμενος από τη ΝΑ, Σπ. Σπύρου, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Γαλιατσάτος και η Α. Γκερέκου που κατεβαίνει με πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο διεκδικούν μια θέση στο β’ γύρο. Η Α. Γκερέκου φαίνεται ότι καλύπτει την απόσταση που τη χώριζε από τους δύο ανθυποψηφίους της, επιστρατεύοντας όλα εκείνα τα επιχειρήματα που πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Στο debate μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών στο Ιόνιο η κα Γκερέκου μίλησε για τη δυνατότητα του συνδυασμού της να αντλήσει πρόσθετη χρηματοδότηση για την Περιφέρεια από προγράμματα εκτός ΕΣΠΑ. Μίλησε μάλιστα για μια ομάδα τεχνοκρατών που θα δουλέψουν εθελοντικά στο πλευρό της για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματός της.

Επισήμανε την εμπειρία της στην κεντρική πολιτική σκηνής που θεωρεί πολύτιμη για την επίλυση θεμάτων της Περιφέρειας σε κεντρικό επίπεδο καθώς και στη γνώση του Τουρισμού που είναι και θα παραμείνει, όπως είπε, ο πυλώνας της οικονομίας των νησιών. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη θητεία της ως υφυπουργός Τουρισμού, κατά την οποία τόνισε ότι, παρ’ ότι σύντομη, χαρακτηρίστηκε από, πρωτοβουλίες, όπως η δρομολόγηση της άρσης του καμποτάζ στην κρουαζιέρα, η πολλαπλή βίζα για τους Ρώσους τουρίστες και το σχέδιο νόμου για τα υδροπλάνα.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ολοκληρώνει την προεκλογική της καμπάνια με την κεντρική ομιλία το βράδυ της Παρασκευής στην Ιόνια Ακαδημία της Κέρκυρας.