05 Μαΐου 2014

Καλά ρε μαλάκ@ς γιατί απασχολείτε τον Μπουτάρη με τα σκουπίδια και την κίνηση στην Τσιμισκή; Αυτός είναι εναλλακτικός... κάντε και τίποτα μόνοι σας!

Τελικά είναι σταρ. Αναγνωρίσιμος, ευχάριστος ως εναλλακτικός στους Αθηναίους, αλλά για ρωτήστε τι τραβάμε κι εμείς που ζούμε σ' αυτή την πόλη. 

Χθες μάθαμε ότι επρόκειτο μαζί με υποψηφίους συμβούλους να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης με ανοιχτή την αγορά. Εκτός από εμάς το έμαθαν και διάφοροι πολίτες που πήγαν στο σημείο συνάντησης για να του πουν τα προβλήματά τους. Αλλά...

ο δήμαρχος άφαντος. Ενημέρωσε λέει πως έχει άλλη υποχρέωση στήνοντας στο ραντεβού μέχρι και τους δικούς του ανθρώπους. Τελικά τους έκανε τη χάρη και τους συνάντησε με μία ώρα καθυστέρηση σε άλλο σημείο αλλά όχι για να μοιράσει μαζί τους φυλλάδια και να επισκεφτεί καταστηματάρχες. Πήγε, τους βρήκε, ήπιε τσάι, φωτογραφήθηκε μαζί τους αλλά και με διάφορους τουρίστες που τον αναγνώρισαν και έφυγε για να συνεχίσει να πίνει τον καφέ που έπινε σε άλλο σημείο. Και τα προβλήματα θα με πείτε; Τα σκουπίδια; Την Τσιμισκή που από δρόμος 3 λωρίδων έχει γίνει μιας και με το ζόρι;Το λαθρεμπόριο; Εδώ ρε δεν ασχολείται με τα προβλήματα των υποψηφίων του, θέλετε να ασχοληθεί με τα δικά σας; Εναλλακτικός είναι θα τα λύσει στην επόμενη θητεία.

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=137350:gmpoutarhs-o-thle-dimarxos-tou-kafe-kai-tou-xabale&catid=73:2013-04-30-16-18-52&Itemid=164