22 Μαΐου 2014

Τι είπε η μητέρα της Πάμελα Αντερσον όταν έμαθε για τους ομαδικούς βιασμούς της [εικόνες]

Δεν είναι μόνο οι θαυμαστές της ανά τον πλανήτη που έμειναν άφωνοι όταν η Πάμελα Αντερσον αποκάλυψε ότι την βίασαν πολλές φορές όταν ήταν μικρή.

Η μητέρα και ο αδελφός της σταρ δηλώνουν διαλυμένοι από τις αποκαλύψεις.
Το περασμένο σαββατοκύριακο η Πάμελα Αντερσον πήρε την τολμηρή απόφαση να σπάσει τη σιωπή. Με αφορμή τα εγκαίνια για το Ιδρυμα που φέρει το όνομά της στις Κάννες, η σταρ αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα τρομερό δράμα που έζησε στην εποχή της νεότητά της: τα αλεπάλληλα σεξουαλικά περιστατικά βίας των οποίων υπήρξε θύμα.
Ο πρώτος βιασμός έγινε όταν ήταν 6 ετών, από την μπέιμπι σίττερ. Ακολούθησε λίγα χρόνια αργότερα ο βιασμός της από τον μεγάλο αδελφό ενός φίλου και στη συνέχεια ομαδικός βιασμός όταν ήταν στο Λύκειο.
Οι φρικτές αναμνήσεις εκείνης της εποχής έμειναν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της. «Ηθελα να εξαφανιστώ από τη Γη» είπε συγκλονισμένη η σταρ.

Οι καλεσμένοι εκείνης της βραδιάς έμειναν με το στόμα ανοιχτό και έφυγαν με το στομάχι δεμένο κόμπο. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Αλλά αυτή που πήγε να μείνει στον τόπο ήταν η μητέρα της. «Είμαι σαν να μου έχουν κάνει αναισθησία. Εμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν το έμαθα. Ο σύζυγός μου Μπάρι κι εγώ νοιώθαμε ότι είμασταν πάντα παρόντες για τα παιδιά μας. Είναι πραγματικά φρικτό να το μαθαίνω τώρα» είπε η Κάρολ, 65 ετών, στην βρετανική MailOnline.

Η Κάρολ εξομολογείται ότι η κόρη της Πάμελα της τα διηγήθηκε όλα σε ένα μέηλ που της έστειλε το ίδιο βράδυ. «Μαμά, μην το πάρεις προσωπικά, σε αγαπώ τόσο πολύ και σε σένα οφείλουμε την επιμονή και τη δύναμή μας» έγραψε η Πάμελα για να απενοχοποιήσει τη μητέρα της.
Ο Γκέρι, ο μικρός αδελφός της Πάμελα Αντερσον, βιώνει πολύ άσχημα αυτές τις τραυματικές αποκαλύψεις. «Ο γιός μου Γκέρι έκλαιγε επί τέσσερις ώρες. Δεν τον έχω ξαναδεί να ξανακλαίει έτσι, γιατί μας δίνεται η εντύπωση ότι δεν κάναμε όσα έπρεπε για να προστατεύσουμε την Πάμελα» λέει η μητέρα της.
Παρότι δεν θυμάται για ποιά μπέιμπι σίττερ πρόκειται (είχαμε τόσες πολλές, αναφέρει), αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει είναι η σιωπή της κόρης της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μου μίλησε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν δειλό παιδάκι, είναι τόσο τρομακτικό» λέει η Κάρολ.
«Κράτησα αυτά τα πράγματα για τον εαυτό μου. Μερικές φορές όταν χαμογελάει κάποιος δεν σημαίνει ότι είναι ευτυχισμένος, σημαίνει ότι είναι δυνατός» εξηγούσε η Πάμελα Αντερσον, το περασμένο σαββατοκύριακο, πιθανότατα στην πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής της.

Φωτογραφία από την MailOnline με την Πάμελα, τον αδελφό και τους γονείς:




Κάτι ψάχνει, πάντως, η Πάμελα. Αυτό είναι το τελευταίο look της: