16 Μαΐου 2014

Υπόγειες διαδρομές Μαρινάκη-ΣΥΡΙΖΑ και στο Λονδίνο

Όλοι θα θυμούνται την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου στον Άδωνι που έγινε πριν 2 μήνες ακριβώς. Η μαζική συμμετοχή των συριζαίων (δήθεν φοιτητών) στην εκδήλωση και η οργανωμένη – πλην αποτυχημένη – επίθεση τους, προκάλεσε ενδιαφέρον σε σχέση με το γεγονός ότι υπάρχουν στο Λονδίνο συριζαίοι και με την οργάνωση τους.

Clubs, parties και χρηματοδότηση

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, ότι ο Syriza of London, όχι μόνο υπάρχει και έχει οργάνωση στο Λονδίνο, αλλά έχει συγκεκριμένες δομές, χρηματοδότηση και στρατολόγηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περιλάβει στην κατοχή του διάφορες εγκαταστάσεις στο Βόρειο Λονδίνο, τις οποίες έχει σαν ορμητήριο για τα μέλη του. Μεταξύ αυτών είναι club και καφετέριες, στις οποίες τα μέλη του συγχρωτίζονται και ετοιμάζουν “δράσεις” όπως η επίθεση στον Άδωνι, αλλά και οργανώνουν τα περίφημα “SYRIZA parties” στην υγειά του κόμματος!\

Πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάει στο Λονδίνο κατευθείαν από την Ελλάδα, με πληρωμένη διαμονή, σπουδές ή άλλη οικονομική βοήθεια, και χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, κυρίως στο διαδικτυακό πόλεμο, ως επίσημα τρολλ ή ως “ανεξάρτητοι σχολιαστές” που κάνουν καθοδήγηση. Ότι είναι σχετικά καινούριοι, το κατάλαβαν πολλοί από την προφορά τους και τα ελλιπή αγγλικά τους στις επιθέσεις κατά του Άδωνι!

Μεθοδεύσεις για τις Ευρωεκλογές

Η οργάνωση “κοπαδιού” του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο φαίνεται και από τις τελευταίες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, όπου με πίεση τους το τελευταίο βράδυ πριν λήξει η προθεσμία εγγραφής των ψηφοφόρων του εξωτερικού, δόθηκε παράταση μίας εβδομάδας και εγκρίθηκε η διαδικασία του πληρεξούσιου, ενώ μετά από λίγο οι αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν σε ένα φάκελο 120 αιτήσεις εγγραφής! Δεκάδες χιλιάδες άλλοι Έλληνες αποκλείστηκαν έτσι από τη διαδικασία, καθώς θα είχαν επίσης γραφτεί αν δε γινόταν μεθόδευση από το ΣΥΡΙΖΑ και το πληρεξούσιο είχε γίνει νωρίτερα.

Εντολοδότες και Χρηματοδότες

Όλα αυτά γέννησαν σε όλους την εξής απορία: Που βρίσκει ο ΣΥΡΙΖΑ χρήματα για τα τεράστια ποσά που απαιτούνται για όλα αυτά; Ποιοί κρύβονται πίσω από την οργάνωση του Λονδίνου;
Ως εντολοδότης του Syriza of London είναι γνωστό πώς φέρεται ο “Λαφαζανικός” Β. Πριμηκύρης, υπ. Εξωτερικού της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παρουσιάστηκε και ως εμπνευστής της επίθεσης στον Άδωνι και στους διοργανωτές της εκδήλωσης. Χρηματοδότες του SYRIZA of London όμως, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ γενικά, είναι τελικά κάποιοι εφοπλιστές και κάποιες πλούσιες κυρίες με φιλοδοξίες! Ως κύριος χρηματοδότης όμως, φέρεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς η δομή του συνδέσμου του Ολυμπιακού στο Λονδίνο είαι ταυτόσημη με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ!! Κι όμως, υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου είναι και υπεύθυνοι της τοπικής Θ7, και οι δύο οργανώσεις φέρεται να συνδέονται σα μία!

Πέσατε από τα σύννεφα;  

Α.Κ.
Αναγνώστης