10 Μαΐου 2014

Αποχώρησε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης από το συνδυασμό της Δούρου-Καταγγέλλει “υπόγειες διαδικασίες”

Απόφαση να μη συμμετάσχει στο συνδυασμό της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής πήρε την τελευταία στιγμή, ο πρώην δήμαρχος Πετρούπολης, Στ. Βλάχος, ασκώντας σφοδρή κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τον Δημ. Βίτσα και την Ρ. Δούρου.

Τριγμούς στον συνδυασμό της υποψήφιας περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου προκαλεί η απόφαση να μη συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας ο Στέφανος Βλάχος, πρώην δήμαρχος Πετρούπολης.

Για «υπόγειες και συνοπτικές διαδικασίες εσωκομματικής συναλλαγής» που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτή κάνει λόγο ο κ. Βλάχος και εμφανίζεται ιδιαίτερα αιχμηρός έναντι της ηγεσίας του κόμματος, του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα και της κυρίας Δούρου.

«Κάποιοι αποδείχθηκαν τελικά ανυπόληπτοι, ανεύθυνοι και αναξιόπιστοι, παρότι στις δημόσιες διακηρύξεις τους εμφανίζονται ως φορείς αξιών, ήθους και υπευθυνότητας» τόνισε ο κ. Βλάχος, χρησιμοποιώντας επίσης εκφράσεις περί συμπαιγνίας και προσπάθειας αμαύρωσης της μακρόχρονης πολιτικής και αυτοδιοικητικής καριέρας του.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
http://7imeres.gr/