03 Μαΐου 2014

Αυτός είναι ο Βούλγαρος παιδίατρος ζώο που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Πρόκειται για τον 47χρονο Ζβετλοζάρ Ζαχάριεφ από τη Βουλγαρία

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου παιδίατρου που είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Πρόκειται για τον (επ.) ZAHARIEV (ον.) ZVETLOZAR του Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία και συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο ιατρείο του, όπου βρέθηκε οπτικό υλικό μεγέθουςδέκα terabyte στο οποίο φαίνονται μωρά παιδιά να υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και από ζώα!

Η χρονικής διάρκειας 15 ημερών δημοσιοποίηση αποσκοπεί, σύμφωνα με την διάταξη του εισαγγελέα Εφετών, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και κυρίως των ανηλίκων και ζητούνται πληροφορίες στον αριθμό κλήσης 11012 και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προκαλεί, ωστόσο, ερωτήματα για το σκεπτικό με το οποίο αφέθηκε χθες ελεύθερος ο 47χρονος Βούλγαρος, παρ’ ότι διώκεται για κακουργηματικής μορφής πορνογραφία ανηλίκων.