11 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Τον ήπιαν τα γατάκια!Πανικός (για την εποχή) στην ομιλία Σαμαρά: «Ευτυχώς ο κόσμος τους έχει γραμμένους»

Επί 15 λεπτά το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο πήγαινε... σημειωτόν, αφού λόγω του πλήθους που είχε κατακλύσει το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τριπόλεως, δεν μπορούσε να αποχωρήσει ενώ την ομιλία παρακολούθησαν πάνω από 1000 άτομα, μέσα αλλά και έξω από τη αίθουσα.

Όσον αφορά στα λεγόμενα του πρωθυπουργού από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, η θερμή υποδοχή και "αποθέωση" του πρωθυπουργού που επιφύλασσαν οι πάνω από 300 ΟΝΝΕΔίτες που βρίσκονταν από ώρα στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης μαζί με τον Σάκη Ιωαννίδη "ανάγκασαν" τον Αντώνη Σαμαρά να...
αλλάξει τον πρόλογο της ομιλίας του και να αφιερώσει 5 λεπτά μιλώντας για την επιτυχία της ΔΑΠ-ΝΔΦK για τον θρίαμβο στις φοιτητικές εκλογές της περασμένης Πέμπτης.

Την παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου περί εσωτερικού αναγκαστικού δανεισμού από εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ.

Ο πρωθυπουργός από την Τρίπολη όπου πραγματοποίησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου ομιλία είπε χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκαν μέσα από την κρίση και ξέρουν ότι θα εξαφανιστούν όταν τελειώσει η κρίση. Κάνουν ό,τι μπορούν να μας ξαναρίξουν στην κρίση.

Καλλιεργούν την αστάθεια και τη μιζέρια γιατί μόνο έτσι μπορούν να επιζήσουν. (...) Ακούστε και τη νέα ρουκέτα που έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής του στο ευρωψηφοδέλτιο μάς αποκάλυψε σήμερα ότι έχουν σκοπό να κάνουν εσωτερικό δανεισμό πάνω από κάποιο όριο. Αν ο κόσμος τους πίστευε, θα είχαμε φυγή καταθέσεων από τις τράπεζες. Αλλά ευτυχώς ο κόσμος δεν τους παίρνει πλέον στα σοβαρά...».

Στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για την κίνηση της Κουμουνδούρου να "κλέψει" το σύνθημα "Νέα Ελλάδα", τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Είχε τέτοια απήχηση αυτό το όραμα μας για τη «Νέα Ελλάδα» σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, που το υιοθέτησαν ακόμα και εκείνοι που πολεμάνε τη «Νέα Ελλάδα» με κάθε τρόπο, ακόμα και εκείνοι που εκφράζουν το χθες, ακόμα και εκείνοι που θέλουν να παραμείνουμε στο τέλμα, το οποίο εμείς ξεπερνάμε, γιατί μέχρι τώρα μας μίλαγαν μόνο για τα μνημόνια που εμείς αφήνουμε πίσω, ανακύκλωναν συνεχώς την μιζέρια που τώρα την αφήνουμε πίσω, και όταν σταθεροποιήσαμε τη χώρα και αποφύγαμε τα χειρότερα και βάλαμε στη συζήτηση ολόκληρο το σχέδιο μας για τη «Νέα Ελλάδα» είδαν και απόειδαν και άρχισαν και εκείνοι να μιλάνε για τη «Νέα Ελλάδα». Το υιοθέτησαν μάλιστα και σαν σύνθημα. Τόσος ήταν ο πανικός τους να μην μείνουν πίσω. Αλλά ενώ το υιοθέτησαν δεν μπορούν να υιοθετήσουν το όραμα και την τακτική και την στρατηγική και το σχέδιο και τις συγκεκριμένες ιδέες που έχουμε εμείς για να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση για πάντα».

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, "δεν είναι «Νέα Ελλάδα», όσοι θέλουν να πλημμυρίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και όσοι χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους και τους τρομοκράτες".

Ο κ. Σαμαράς με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι το κόμμα του αντιπροσωπεύει τη Νέα Ελλάδα σχολίασε, πως δεν είναι «Νέα Ελλάδα» όσοι δεν στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις και δίνουν μάχη ενάντια στις επενδύσεις.

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, υπογράμμισε πως όλοι όσοι υποστηρίζουν τα παραπάνω δεν φέρνουν καμία αλλαγή στον τόπο, αλλά ανήκουν στην εποχή των παγετώνων και των δεινοσαύρων.






Πηγη βίντεο και φωτογραφιών: kalimera-arkadia.gr