19 Μαΐου 2014

Δεν είναι τρολιά! Κόμμα με επικό όνομα ιδρύει ο Γκλέτσος που μαζί με Ψινάκη εκλέχθηκαν από α' Κυριακή! Τι έκαναν οι άλλοι διάσημοι

Εντυπωσιακό ήταν το αποτέλεσμα για τους εκπροσώπους της εγχώριας «σόου μπιζ» (ιδιαιτέρως προβεβλημένους από την τηλεόραση) και υποψήφιους δημάρχους, καθώς οι δύο απ' τους τρεις κατάφεραν να εκλεγούν από την πρώτη Κυριακή, ενώ ο τρίτος, ο οποίος διεκδικεί κι έναν από τους μεγάλους δήμους της χώρας, έχει εξασφαλίσει διαφορά της τάξεως του 13%.

Έτσι, φαίνεται να εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή, τόσο ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος (με ενσωμάτωση 31%), καθώς λαμβάνει 67,3%, όσο και ο Ηλίας Ψινάκης στον δήμο Μαραθώνα, καθώς λαμβάνει 53,8%, με ενσωμάτωση 31% και με διαφορά πάνω από 25 μονάδες από τον πρώην δήμαρχο Ι. Λουίζο. Μάλιστα, ο κ. Γκλέτσος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι προτίθεται να ιδρύσει κόμμα με την επωνυμία "Τελεία", αλλά δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το δήμο.



Από τους πρώτους που ευχήθηκαν συγχαρητήρια στον Η. Ψινάκη ήταν και η καλή του φίλη Ναταλία Γερμανού η οποία ήταν δίπλα του σε όλο τον προεκλογικό αγώνα.

Δες τι ανέβασε στο twitter της:


Στο ίδιο χιουμοριστικό ύφος κινήθηκε και η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Λύρας στο instagram του:



Ωστόσο, τη μεγαλύτερη έκπληξη, μάλλον, κάνει ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ως ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία στον Βόλο, με ενσωμάτωση 32%, συγκεντρώνει το εντυπωσιακό 38,5%, έναντι του υποψηφίου Μαργαρίτη Πατσιαντά (υποστηριζόμενου από το ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος συγκεντρώνει 24,5%, και του απερχόμενου δημάρχου Πάνου Σκοτινιώτη, ο οποίος περιορίζεται στο 15,5%.

Επίσης, θετική ήταν η παρουσία της υποψήφιας για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και γνωστής ηθοποιού Λίλας Καφαντάρη, η οποία λαμβάνει περί το 8% και του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής και επίσης γνωστού ηθοποιού, Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος λαμβάνει περισσότερο από 7%, δηλαδή πολύ κοντά στα ποσοστά που είχαν λάβει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις εθνικές εκλογές του 2012 (το κόμμα δεν υπήρχε στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές).

Σημειώνεται ότι τόσο ο κ. Ψινάκης όσο και ο κ. Γκλέτσος είναι ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

Πηγή: http://www.skai.gr

Το TLIFE επικοινώνησε με τους celebrities που ήταν υποψήφιοι για να μας μεταφέρουν τις πρώτες εντυπώσεις και τα συναισθήματά τους από τις εκλογές.

Από τους πρώτους που μας μίλησαν, λίγο πριν τις 21:00, για το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν η Βάνα Μπάρμπα που είναι υποψηφία στο Δήμο Γλυφάδας με τον συνδυασμό "Η Γλυφάδα μας", του Γιώργου Παπανικολάου. Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα. ''Μετά τις 23:00 θα ξέρουμε αλλά ακόμα και δεύτεροι να είμαστε νομίζω θα παίξει δεύτερος γύρος. Θα δούμε'...', μας ανέφερε χαρακτηριστικά. Τα πρώτα αποτελέσματα ωστόσο δείχνουν τον συνδυασμό στον οποίο είναι υποψήφια να έχει ένα προβάδισμα.

Όσον αφορά τα γενικά exit poll και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, η ηθοποιός σχολίασε: ''Είναι κάτι που ήταν αναμενόμενο. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τις προσωπικότητες, ότι και οι δύο είναι πολύ δυνατές προσωπικότητες. Δεν νομίζω ότι είναι μομφή στην κυβέρνηση. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε τι γίνεται.''


Ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο δήμο Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης. μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στο TLIFE έδειξε ενοχλημένος για τη μεγάλη αποχή του κόσμου αλλά αισιόδοξος με τα μεχρι τότε αποτελέσματα: Λένε ότι είμαστε αρκετά μπροστά αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς όμως. Σίγουρα τα μέχρι τώρα αποτελέσματα μου δίνουν αισιοδοξία, αφού θέλω να πετύχω πράγματα για τον τόπο που ζω τα τελευταία 20 χρόνια. Θα δούμε και τη δεύτερη Κυριακή. Έχουμε μεγάλη αποχή όμως από ότι ακούω κι από ότι βλέπω, γύρω στο 45% . Είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό... Θα δούμε."


Από αυτούς που δεν τα πήγαν όσο καλά ήλπιζαν είναι ο Τάσος Χαλκίας ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Χαϊδαρίου με τον συνδυασμό του Αντώνη Μποζίκα. Τα πρώτα αποτελέσματα κατατάσσουν τον συνδυασμό στην τρίτη θέση.


Χαμηλά είναι και τα ποσοστά του συνδυασμού του Παναγιώτη Κόνσουλα στο Βύρωνα στον οποίο ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ο Στέλιος Διονυσίου, η Ιωάννα Σουλιώτη και η Ισαβέλλα Δάρρα. Ο συνδυασμός σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα είναι στην 5η θέση.


Τρίτος βγαίνει μέχρι στιγμής ο συνδυασμός του Νικόλαου Τσαμπαρλή που υποστηρίζει ο Κώστας Σόμμερ στον Δήμο Αλίμου.


Χωρίς ελπίδες είναι και η υποψηφιότητα της Σοφίας Βογιατζάκη στον Δήμο Καλλιθέας αφού ο συνδυασμός "Τώρα Καλλιθέα'' με τον Λάζαρο Λασκαρίδη να ηγείται είναι στην τελευταία θέση.

Στη δεύτερη θέση τερματίζει, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ο συνδυασμός του Γιώργου Θωμάκου στον Δήμο Κηφισιάς με τον οποίο ήταν υποψήφια η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Ο Κώστας Μπίγαλης και συνδυασμός του Απόστολου Κόντου στον Δήμο Φιλαδέλφειας, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, είναι τέταρτος σε ποσοστά.

Με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο, ο συνδυασμός "Ποιότητα ζωής'' με τον οποίο είναι υποψήφιος ο Γιώργος Νινίος στο Δήμο Νέας Σμύρνης βγαίνει δεύτερος.

Στον Δήμο Πειραιά προηγείται ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη στον οποίο υποψήφιος είναι και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιαννης Μιχαλολιάκος έχει λιγότερες πιθανότητες εκλογής καθώς τα μέχρισ στιγμής αποτέλεσματα τον δείχνουν στην δεύτερη θέση. Στον συνδυασμό του είναι υποψήφιος και ο Γιώργος Σιγάλας.


Στον Δήμο Αθηναίων, ο Άρης Σπηλιοτόπουλος, υποψήφιοι με τον οποίο είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Τζούλια Παπαδημητρίου, τερματίζει 3ος ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι πολύ χαμηλά με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. με τον συδυασμό του κατέβηκε υποψήφια και η Άννα Φόνσου. Πρώτος σε ποσοστό στον Δήμο είναι ο Γιώργος Καμίνης.

Η Αντωνία Γιαννούλη ήταν υποψήφια στον Δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό "Μαντινειακή Συμπολιτεία'' αλλά δεν κατάφερε να έχει υψηλά ποσοστά και τερμάτισε 4η.

tlife.gr