06 Μαΐου 2014

Ελεγκτές με ...ψηλοτάκουνα, γυαλί καθρέφτη και στιλ CSI Μαϊάμι

Ξαφνικά, στα βίντεο που προβάλλονταν την περασμένη Τρίτη από το λούνα παρκ όπου έχασε τη ζωή του ο 13χρονος Βασίλης, εμφανίστηκε μια μελαχρινή όμορφη γυναίκα με 12ποντα και μπλε γυαλί καθρέφτη και ένας ψαρομάλλης κοστουμαρισμένος οι οποίοι επιθεωρούσαν το χώρο και τσέκαραν ότι βρισκόταν σε αυτό, με ύφος που θύμιζε... CSI.
Πρόκειται για ένα γνωστό δίδυμο ειδικών αποστολών στους κόλπους του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι οποίοι αναλαμβάνουν δύσκολες υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν ενδελεχή έρευνα και άμεση έκδοση πορισμάτων. Η Κατερίνα Λιούλη και ο Γιάννης Σελίμης ανήκουν στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και εκτός από το πόρισμα φωτιά για το δήμαρχο Ελληνικού που συνέταξαν μετά από τρεις απανωτές επισκέψεις στο λούνα παρκ, είχαν αναλάβει και την υπόθεση της μικρής Μαρίας που βρέθηκε στο καταυλισμό στα Φάρσαλλα.

Πάντως, άσχετα με τη δουλειά τους, το ντύσιμο και το στήσιμο και των δύο ελεγκτών κέντρισε το ενδιαφέρον όσων έτυχε να παρακολουθήσουν τα σχετικά βίντεο την περασμένη εβδομάδα ή βλέπουν τις σχετικές φωτογραφίες τώρα. Το ίδιο και η ικανότητα της όμορφης ελεγκτού να ισορροπεί στα μποτάκια με το τακούνι στιλέτο στην... ύπαιθρο.