05 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ-O Μέσι θα δώσει 41 εκατ. ευρώ στην εφορία

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την υπόθεση, που έγινε την περίοδο 2007-09 και σύμφωνα με την εφημερίδα «La Vanguardia» θα χρειαστεί να δώσει συνολικά στην εφορία της Ισπανίας περίπου 41εκ. ευρώ.
Όπως τονιζόταν στο σχετικό ρεπορτάζ, οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα (στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πατέρας του διεθνή άσου) και η πλευρά του Λιονέλ Μέσι είναι κοντά στο να έρθει σε μια συμφωνία με την εφορία.

Να θυμίσουμε πως ο Μέσι φέρεται να έχει αποκρύψει ποσά από έσοδά του και έχει δώσει ήδη 10 εκατομμύρια ευρώ μέσω συμπληρωματικών δηλώσεων που έκανε πέρυσι, ενώ θα πρέπει να δώσει άλλα 25 εκ. ευρώ ως εγγύηση.

Στο συνολικά ποσό θα πρέπει να προστεθούν άλλα τέσσερα με έξι εκατομμύρια ως πρόστιμα. Αυτό σημαίνει πως ο τελικός διακανονισμός φτάσει τα 41 εκατομμύρια ευρώ και έτσι θα κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση, που ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια τον Λιονέλ Μέσι.

Την ίδια στιγμή, στην Ισπανία συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο, η κοινή εμφάνιση του Μέσι με την σύζυγό του, Αντονέλα και τον γιο τους στο «Καμπ Νόου» και στον αγώνα με την Χετάφε (2-2).



Δείτε τις φωτογραφίες







Πηγή pamesports.gr