04 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ελλάδα-Νιγηρία 0-0 και "εκτέλεση του Εθνικού Ύμνου" από την Καλομοίρα

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που προετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και στο πλαίσιο αυτό, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Νιγηρία, σε αναμέτρηση που διεξήχθη παρουσία πολλών ομογενών, στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε πολλές αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που χρησιμοποίησε στο επίσης 0-0 με την Πορτογαλία, αλλά είδε με ικανοποίηση ότι όλοι οι διεθνείς βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Κορυφαίος ο Γιάννης Φετφατζίδης, που φαίνεται να «χτυπά για τα καλά την πόρτα της 11αδας», ενώ οι συνθέσεις των δύο ομάδων, έχουν ως εξής:

ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος (46’ Καπίνο), Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Μανωλάς, Σάμαρης (62’ Τζιόλης), Ταχτσίδης, Καραγκούνης (46’ Κονέ), Φετφατζίδης (74’ Σαμαράς), Χριστοδουλόπουλος (80’ Σαλπιγγίδης), Γκέκας (62’ Μήτρογλου)

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ενιάμα, Ετσιεγίλε (40’ Κούνλε), Άμπροουζ, Ομερούο, Ομποαμπόνα (46’ Γιόμπο), Μίκελ, Μόουζες, Ονάζι, Οντεμβιγκί (54’ Μπαμπατούντε), Εμενίκε (77’ Νουόφορ), Μούσα (46’ Ουτσέμπο)

Δηλώσεις Φερνάντο Σάντος:

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, στο «φιλικό» 0-0 με την Νιγηρία, εμφανίσθηκε ο Φερνάντο Σάντος.

«Νομίζω ότι καταφέραμε να δώσουμε χαρά στους Έλληνες που είδαν την εθνική ομάδα», επεσήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Κάναμε αρκετές αλλαγές. Ήταν δύσκολο για μας γιατί είχαμε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι από την Πορτογαλία. Υπήρχε και το τζετ-λαγκ. Νομίζω όμως πως παίξαμε καλύτερα σήμερα. Ήταν ένα δείγμα της προόδου που θέλουμε να δούμε απ' όλους τους παίκτες».

Η Καλομοίρα «εκτέλεσε» κυριολεκτικά τον Εθνικό Υμνο

Είναι συνηθισμένο στον τελικό του Super Bowl, μια γνωστή τραγουδίστρια να ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ. Στο φιλικό της Ελλάδας με τη Νιγηρία στη Φιλαδέλφεια, το ρόλο αυτό έδωσαν στην Καλομοίρα.

Η ομογενής τραγουδίστρια ντύθηκε στα γαλανόλευκα, πήρε το μικρόφωνο, στάθηκε μπροστά στις ενδεκάδες των δυο ομάδων και "εκτέλεσε" τον Εθνικό Ύμνο!

Δείτε τις καλύτερες φάσεις: