04 Ιουνίου 2014

Ρε Πανάρα αντί να τους τσακίσουμε μας τσακίζουν! Καταδίκη 100.000 € στον Καμμένο για τα CDS... Δικαστήριο: Δεν προσκόμισε κανένα στοιχεία

Απόφαση καταπέλτης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, που τελειώνει και αυτή την πλευρά του φαινομένου Καμμένος... ήμουν πεπεισμένος ότι έλεγα την αλήθεια είπε ο γίγαντας στο δικαστήριο και γέλασαν και τα έδρανα!!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει  ο Πάνος  Καμμένος  αφού σήμερα  εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για  τα  όσα υποστήριζε  περί εμπλοκής της Μ.  Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια  με τα  CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο   ένταξης της  Ελλάδας στο Μνημόνιο. Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία...
τέτοια  συναλλαγή της  εταιρείας  της  κ. Ξαφά  JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον  του  προέδρου  των Ανεξάρτητων  Ελλήνων , αποκαλούμενου  και ως  «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου»  από  φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα δε με το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Καμένος δεν  προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν επικαλέστηκε αυτά  που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο  ενώ   «ο ισχυρισμός του ότι ενεργούσε με πεποίθηση αληθείας, πέραν της εγγενούς  αοριστίας του, αποδεικνύεται  αβάσιμος και  κατ΄ ουσίαν».  Το ψευδές του ισχυρισμού του «προκύπτει επίσης από το έγγραφο  του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό  Ταμιευτήριο με ημερομηνία  16/5/2013, στο  οποίο αναφέρεται ότι το Ταχυδρομικό  Ταμιευτήριο ουδεμία συναλλαγή  σε CDS  επί ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου  είχε με την ενάγουσα εταιρεία  JJ Partners είτε κατά το  2009 … είτε οποτεδήποτε άλλοτε».

Δύσκολοι καιροί για  …  ανέμους.

parapolitika.gr