03 Ιουνίου 2014

BINTEO-Νέο αίμα στο Χόλιγουντ: Η 24χρονη Λατίνα διάδοχος της Τζέσικα Αλμπα που «απειλεί» τη Σάλμα Χάγιεκ

Στην πατρίδα της έγινε γνωστή από πολύ μικρή ηλικία, καθώς, πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά και κυκλοφορούσε δίσκους και τραγούδια, ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό την Εϊζα Γκονζάλεζ την έμαθε για τα καλά όλο το Χόλιγουντ.
Γεννημένη πριν από 24 χρόνια στο Μεξικό η πανέμορφη Λατίνα δηλώνει τραγουδίστρια, ηθοποιός και περιστασιακά μοντέλο, ενώ στο Λος Αντζελες μετακόμισε πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ως κάθε γνήσια στάρλετ της εποχής της «λατρεύει» να φωτογραφίζεται με λίγα ρούχα και να βγάζει selfies, ενώ ήδη το όνομά της έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και στον σκανδαλοθηρικό Τύπο. Η συμπαθέστατη Εϊζα φέρεται να «έφαγε» από την Μάιλι Σάιρους τον Λιαμ Χέμσγουορθ και τα ταμπλόιντ έχουν χύσει αρκετό μελάνι για αυτή την υπόθεση.

Ωστόσο, η Εϊζα Γκονζάλεζ έχει βάλει και ένα ακόμη μεγαλύτερο στόχο, να διαγράψει (εάν μπορεί) την Σάλμα Χάγιεκ από το μυαλό των ανδρών. Αυτό γιατί πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά του From Duck Till Dawn και παίζει τον ρόλο της Σάλμα Χάγιεκ.

Αυτόν του πιο αισθησιακού βρικόλακα που έχει περάσει από το σινεμά, ενώ και η περιβόητη σκηνή χορού στο κακόφημο μπαρ της ταινίας δημιουργεί μοιραία τη βάση για τις συγκρίσεις.