12 Ιουνίου 2014

"Μαρακανά" τα ΚΨΜ των μονάδων, όταν παίζει η Εθνική στο Μουντιάλ

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χρ.Μανωλά

Ξεκινά σήμερα το Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και το ΓΕΣ  άρχισε να κινείται και αυτό σε ρυθμούς…Μουντιάλ.

Στο πλαίσιο αυτό και πριν από λίγη ώρα, πληροφορηθήκαμε ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρήστος Μανωλάς απέστειλε διαταγή του προς όλους τους σχηματισμούς και μονάδες, όπως «διευκολυνθεί το προσωπικό που βρίσκεται μέσα στις μονάδες αλλά εκτός υπηρεσίας, να παρακολουθεί τους – τυχόν – μεταμεσονύκτιους αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου».

Και αυτό γιατί οι τηλεοράσεις στις μονάδες βρίσκονται στα ΚΨΜ, που έχουν συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας, μετά το πέρας του οποίου – όπως είναι λογικό – κλείνουν. Η παρακολούθηση μεγάλων αθλητικών γεγονότων ως τώρα επαφιόταν στον «πατριωτισμό» των Καψιμιτζίδων και των διοικητών των μονάδων, αρκετοί από τους οποίους και για διάφορους λόγους δεν παρέτειναν τη λειτουργία του ΚΨΜ τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και με διαταγή του ίδιου του Αρχηγού, ώστε να μη βρεθεί κανείς να…το αγνοήσει.

Επομένως, όσοι είναι μέσα και εκτός υπηρεσίας τις μέρες που παίζει η εθνική στο Μουντιάλ, μπορούν να ετοιμάζονται από τώρα για να κάνουν «Μαρακανά» το ΚΨΜ!

http://www.parapolitika.gr/Contents%2fItem%2fDisplay%2f90175