04 Ιουνίου 2014

Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι της χρονιάς στο Σκορπιό -Μια γυναίκα τραυματίας πριν αρχίσει το γλέντι-Δεν πήγε τελικά ο Αναστασιάδης

Σε ξέφρενους ρυθμούς πλέει η Λευκάδα. Το πάρτι για τα 25α γενέθλια της κόρης του Ντμίτρι Ριμπλόβλεφ, Εκατερίνας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και ο Σκορπιός ζει ξανά ένδοξες μέρες όπως και κατά το παρελθόν.
Οι προετοιμασίες στο νησί του Ωνάση, είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες με 200 περίπου ανθρώπους να εργάζονται με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου όλα να είναι τέλεια για την αποψινή μεγάλη βραδιά. Το αποψινό πάρτι έχει συγκεντρώσει όλα τα φλας με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο, γράφει το epirus-tv-news.blogspot.gr, μέχρι και λίγο πριν τις 12.00 σήμερα το μεσημέρι τα σκάφη του Λιμενικού ήταν σταθμευμένα περιμετρικά του Σκορπιού και θα είναι εκεί μέχρι και αύριο στις 24.00 που παύει να ισχύει και το απαγορευτικό.


Τα νερά του Ιονίου έχουν υποδεχθεί ανυπέρβλητης χλιδής σκάφη, ενώ ταχύπλοο πηγαινοέρχονται στο ιδιόκτητο Νησί.

Τρείς χορευτικές πίστες έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία του νησιού, ενώ ένας τεράστιος γερανός συγκρατεί το σκέπαστρο σε μία από αυτές, κάτι σαν τεράστια ομπρέλα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλά τα διάσημα ονόματα, όπως αυτό του πρίγκηπα Αλβέρτου του Μονακό, αλλά και αυτό της Μπιγιονσέ η οποία εικάζεται ότι θα τραγουδήσει το Happy Birthday.






Τραυματισμός πριν το μεγάλο πάρτι
Λίγο πριν ανάψουν οι προβολείς στο Σκορπιό για το μεγάλο πάρτι γενεθλίων ένας τραυματισμός γυναίκας του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ ανάγκασε το ελικόπτερο να απογειωθεί από το Σκορπιό για το νοσοκομείο της Λευκάδας.

Η οργάνωση και της ελβετικής εταιρείας που έχει αναλάβει την ιατρική κάλυψη αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου Λευκάδας που αυτές τις ημέρες συνεργάζονται και είναι σε ετοιμότητα , λόγω του πλήθους των καλεσμένων, δεν άφησε κανένα περιθώριο. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Λευκάδας, όπως αναφέρει το Lefkadapress.gr, νωρίς το απόγευμα. Ασθενοφόρο αλλά και γιατροί παρέλαβαν την τραυματία η οποία έχει χτυπήσει στο πόδι της.


Φωτογραφίες από epirustv και lefkadapress


Αναστασιάδης: Δεν είμαι στον Σκορπιό
 
Ο Κύπριος Πρόεδρος διέψευσε προσωπικά τα δημοσιεύματα που τον έφερναν καλεσμένο αλλά και ευρισκόμενο στο μεγάλο πάρτι του Ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναγκάστηκε να διαψεύσει ο ίδιος τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι βρίσκεται καθ' οδόν για τον Σκορπιό για το μεγάλο πάρτι του Ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook τόνισε: «Αναγκάζομαι να διαψεύσω τα διάφορα δημοσιεύματα που με φέρουν να βρίσκομαι ή να μεταβαίνω στο Σκορπιό. Βρίσκομαι στην Κύπρο και το επόμενο ταξίδι μου στο εξωτερικό τοποθετείται στις 25/6 στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχω στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

Κυβερνητικές πηγές άφησαν να εννοηθεί ότι ενδεχομένως η φήμη να κυκλοφόρησε για πολιτικούς λόγους με στόχο να δείξουν κάποιοι ότι ο Κύπριος Πρόεδρος διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με μεγαλοεπιχειρηματίες.