15 Ιουνίου 2014

Επειδή μερικοί βρίζουν τον Κατσουράνη ->Εθνική Ελλάδας: Πρώτοι σε χιλιόμετρα Κατσούρ – Μανιάτης

[Όχι ότι σημαίνει κάτι ιδιαίτερο αν τρέχεις άσκοπα πάνω κάτω, αλλά μη μας λένε κάποιοι ότι σερνόταν ο Κατσουράνης ή άλλες παπαριές και κανείς δεν τολμάει να πει ότι ο βλάκας Σάντος, λόγω του κόμπλεξ με τον Κλάους πήγε στη Βραζιλία χωρίς σκόρερ...]

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας απέναντι στην Κολομβία, καθώς οι «καφετέρος» πλησίαζαν με άνεση την περιοχή μας.

Αρκετά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την εμφάνιση του Χοσέ Χολέμπας στο παιχνίδι με την Κολομβία. Το γεγονός πως όλα τα γκολ ήρθαν από την πλευρά του… στιγματίζουν τον Έλληνα διεθνή.

Ωστόσο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αρκετές φορές αναγκάστηκε να παίξει με δύο επιθετικούς με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος. Από τους χώρους που υπήρξε σοβαρό πρόβλημα, ήταν αυτός του κέντρου.

Εκεί ήταν που οι Κολομβιανοί υπερτερούσαν και κέρδισαν τη μάχη. Ωστόσο, μία ματιά στα στατιστικά, δείχνει πως οι Κώστας Κατσουράνης και Γιάννης Μανιάτης έτρεξαν τα περισσότερα χιλιόμετρα καθώς ήταν οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν τα 10 στον αγωνιστικό χώρο.

Συντάκτης: Παναγιώτης Τζαμπαζλής
www.onsports.gr/brazil/item/410026-Ethniki-Elladas-Protoi-se-hiliometra-Katsoyr-Maniatis