04 Ιουνίου 2014

Τατσόπουλος: Το εκτόπισμα του Πύρρου Δήμα τρόμαξε τον Μίχο -Ετσι καταλαβαίνουν οι σφίχτερμεν με το μυαλό κατσαρίδας

Το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στα έδρανα της Βουλής περιέγραψε με τον δικό του τρόπο ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποιός λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον βουελυτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Πέτρος Τατσόπουλος ευχαρίστησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πύρρο Δήμα, τονίζοντας ότι χωρίς την παρέμβαση του ίδιου δεν ξέρει τι θα συνέβαινε.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι, τη στιγμή που βρισκόταν στο βήμα ο Χρήστος Παππάς, ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του φωνάζοντας «βούλωστο, βούλωστο».

Σημείωσε ότι ακόμη και ο ίδιος ο Παππάς που τον έβλεπε να κινείται προς το μέρος του του φώναζε να σταματήσει, ωστόσο, εκείνος συνέχισε.

«Εγώ ούτε το βούλωσα ούτε κουνήθηκα από την θέση μου» αναφέρει ο Πέτρος Τατσόπουλος και συνεχίζει «Εκείνη την στιγμή σηκώθηκε ο Πύρρος Δήμας και του είπε "κάτσε πίσω "και όντως ο Μίχος σταμάτησε.

«Μόνο στο εκτόπισμα του Πύρρου Δήμα μπορούν να καταλάβουν οι σφίχτερμεν που έχουν τη νοημοσύνη κατσαρίδας» σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Οι άνθρωποι είναι τραμπούκοι, μόνο αυτούς τους τρόπους γνωρίζουν» πρόσθεσε ο κ. Τατσόπουλος