26 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ": Μόνο το… Νόμπελ Οικονομίας δεν έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Στουρνάρα

[Κλαίω όσο σκέφτομαι τις απειλές που εξαπέλυε το γατάκι ο Τσίπρας πριν κανα μήνα, όταν έλεγε "μη διανοηθείτε να διορίσετε νέο Διοικητή στην ΤτΕ"...]

Μόνο το… Νόμπελ Οικονομίας δεν έχει δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες στον Γ. Στουρνάρα.

Στον ίδιο που τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ, που...
τον απειλούσαν με ειδικά δικαστήρια και που ο Τσίπρας πήγε μέχρι την Φρανκφούρτη για να ζητήσει από τον Ντράγκι να μη γίνει διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Από τότε που έφυγε από το υπουργείο Οικονομικών ο κ. Σουρνάρας η Κουμουνδούρου έχει ρίξει τους τόνους εναντίον του και ξέχασε ακόμη και την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει πριν μερικούς μήνες.

Έτσι και στη Βουλή, κατά τη διαδικασία έγκρισης του διορισμού του στην ΤτΕ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Λαφαζάνης και Βούτσης του φέρθηκαν με το γάντι και δεν ανέβασαν καθόλου του τόνους. Ο Βούτσης μόνο ρώτησε τι θα κάνει ο Στουρνάρας αν αλλάξει η κυβέρνηση και έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο νέος διοικητής της ΤτΕ είπε ότι ο ρόλος του είναι διακριτός από την κυβέρνηση και ότι θα εφαρμόσει τους νόμους και το Σύνταγμα.

Μάλιστα, φεύγοντας από τη Βουλή είπε επίσης: «Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πράγματι ήταν μια ήπια κριτική. Όταν ήμουν υπουργός Οικονομικών είχαμε διαφωνίες για την κυβερνητική πολιτική. Τώρα ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος η δουλειά μου είναι η νομισματική πολιτική και η νομισματική σταθερότητα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέσει τέτοιο θέμα».

Είτε λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει δίχτυα στο νέο διοικητή είτε ο Τσίπρας έφαγε μεγάλη σφαλιάρα από τον Ντράγκι ο οποίος του είπε να σταματήσει τις μαγκιές για το ποιος θα είναι ο νέος επικεφαλής της ΤτΕ.

antinews.gr