12 Ιουνίου 2014

Ο Γ. Χατζάκης στη θέση του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Εσόδων

Ο Γεώργιος Χατζάκης ορίστηκε αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χατζάκης μετακινείται από τη θέση του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Σημειώνεται ότι θα εκτελεί προσωρινά χρέη Γενικού Γραμματέα Εσόδων, καθώς η παραίτηση Θεοχάρη άφησε κενή τη θέση, καθώς, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ο νόμος τροποποιήθηκε και επετράπη στον κ. Χατζάκη να αναλάβει καθήκοντα.

Μετά την παραίτηση Θεοχάρη, λόγω του κενού που δημιουργήθηκε, πως το Taxisnet είχε σταματήσει προσωρινά να εκδίδει βεβαιώσεις, πιστοποιητικά φορολογικής ενημερότητας, αλλά και εκκαθαριστικά, καθώς ο νόμος προέβλεπε ότι μόνο ο Γενικός Γραμματέας υπογράφει ηλεκτρονικά τις βεβαιώσεις ή ο αναπληρωτής που έχει ορίσει.

Ο κ. Χατζάκης θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ωσότου διοριστεί νέος μόνιμος  Γ.Γ. που θα επιλεγεί από την πενταμελή επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών.

http://www.newmoney.gr/article/54979/o-g-hatzakis-sti-thesi-toy-anapliroti-genikoy-grammatea-esodon#ixzz34Q11DENS