17 Ιουνίου 2014

Οι Αγγλοι έκαναν πάλι το... θαύμα τους: Μια γυμνή γυναίκα εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας στη Βραζιλία

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Αγγλίας τραβάει τα βλέμματα σε μια μεγάλη διοργάνωση, όχι για αθλητικά κατορθώματά της, αλλά για τα εξωγηπεδικά κόλπα των παικτών.

Με νωπή ακόμα την ήττα από την Ιταλία και το φάσμα του πρόωρου αποκλεισμού να είναι μπροστά τους, οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας έδειξαν να αναστατώνονται όταν σε ένα μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο οποίο έχουν καταλύσει, εμφανίστηκε μια νεαρή κοπέλα, με αδαμιαία περιβολή.

Τα βρετανικά Μέσα έχουν σηκώσει το θέμα ψάχνοντας για σκάνδαλο, τη στιγμή μάλιστα που οι γυναίκες των παικτών έχουν... εκδιωχθεί για να μην επηρεάζουν τους διεθνείς παίκτες. Από την άλλη εγείρονται θέματα ασφάλειας της αποστολής, καθώς το τελευταίο διάστημα στο ξενοδοχείο που μένει η Εθνική Αγγλίας όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει δίχως να ενοχλείται καθόλου.

Πριν από λίγες ημέρες τρεις πιτσιρικάδες μπήκαν μέσα, τράβηξαν selfie φωτογραφίες, περιδιάβηκαν το λόμπι του πολυτελούς ξενοδοχείου και το εξωφρενικό είναι ότι έπεισαν τους φύλακες ότι ήθελαν απλώς να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα του ξενοδοχείου.