17 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Στο «στόχαστρο» οι ΠΑΣΟΚοι-σημερινοί ΣΥΡΙΖΑίοι που μας φόρτωσε με το Π.Δ ο Πάκης... μεταξύ άλλων και οι γνωστές καθαρίστριες

[Είχε και το θράσος ο Πάκης Παυλόπουλος να βγει χθες στο ΣΤΑΡ να υπερασπιστεί το έγκλημα που έκανε το 2006 μονιμοποιώντας όλα τα ΠΑΣΟΚια του Σημίτη που σήμερα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και τα πληρώνουμε εμείς... τέτοιες είναι και οι καθαρίστριες του ΣΥΡΙΖΑ... Απορώ ποιοι μαλάκ@ς ΝΔίτες τον ψηφίζουν και τον στέλνουν στη Βουλή μετά το 2009... Καλά για τον γελοίο τον Καψή που τότε ζήταγε να τους μονιμοποιήσει όλους αντί τους μισούς που μονιμοποίησε δεν αξίζει να χάσουμε χρόνο να σχολιάσουμε την καφρίλα του...]

Με εγκύκλιο που έστειλε σήμερα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε όλες τις διευθύνσεις διοικητικού του δημοσίου τομέα, ξεκινά η συλλογή και καταγραφή του συνόλου των περιπτώσεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή έργου που μετετράπησαν σε αορίστου χρόνου.

Στη συνέχεια, εντός δέκα ημερών, οι αρμόδιες διευθύνσεις οφείλουν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επανέλεγχου των μετατροπών από το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το άρθρο 42 του Ν. 4250/2014.

Συγκεκριμένα, οι διευθύνσεις διοικητικού ή άλλες αρμόδιες οργανικές μονάδες, οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν - βάση σχετικού υποδείγματος:

- Τα ατομικά στοιχεία των υπαλλήλων, την κατηγορία και την ειδικότητα στην οποία κατετάγησαν κατά το χρόνο μετατροπής της σύμβασης σε αορίστου χρόνου

- Την υπηρεσία στην οποία σήμερα υπηρετούν

- Τις διατάξεις βάση των οποίων έγινε η μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου χρόνου

- Την ακριβή ημερομηνία μετατροπής της σύμβασης

- Το φορέα στον οποίο πραγματοποιήθηκε η μετατροπή της σύμβασης, στην περίπτωση που αυτός είναι διαφορετικός από τον φορέα στον οποίο ο υπάλληλος υπηρετεί.


Ο Προκόπης Παυλόπουλος σε παρέμβαση του «στον ενικό» σημείωσε ότι «ότι έπρεπε να γίνουν αορίστου χρόνου όλοι αυτοί που κουβαλούσε ως ομήρους ο κ. Σημίτης» είπε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε : «Αν δεν έβαζα τη ρήτρα ότι θα πρέπει να καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες τότε θα γίνονταν 75.000 χιλιάδες συμβασιούχοι αορίστου χρόνου και όχι 35.000 που έγιναν».