15 Ιουνίου 2014

ΚΛΑΙΩ! Έμμισθο αποτυχημένο τρολ της ΝΔ ο γραμματέας των ΑΕροψεκασμένων που ανέλαβε τη διάλυσή τους

Ποιος είναι ο νεος γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων που όπως όλοι οι ακροαριστεροί στα νιάτα τους (ήταν μέλος του αγγλικού ακροαριστερού μαρξιστικού Socialist Workers Party) κατέληξε εθνικιστής, σωτήρας της Ελλάδος από τις κατοχικές δυνάμεις της Μέρκελ αφού τον έδιωξε ο Σαμαράς από τη ΝΔ μαζί με άλλους που πληρώνανε για να χαζεύουν στο Facebook (Έλα Πανάρα πες πάλι ότι δουλεύω στη Συγγρού να γελάσουμε ρε... και που'σαι: περιμένω ακόμα αυτές τις αποδείξεις που είχες υποσχεθεί στα γίδια σου πριν 2 χρόνια μια μέρα πριν το Δίστομο...)

Αλλαγή σελίδας πραγματοποιήθηκε στην οργανωτική ηγεσία των ΑΝΕΛ με τον Γιάννη Μοίρα να εκλέγεται νέος γραμματέας του κόμματος.
Ο 45χρονος πολιτικός επιστήμονας εξελέγη στο δεύτερο γύρο συγκεντρώνοντας 67 ψήφους έναντι 43 ψήφων που συγκέντρωσε ο έτερος υποψήφιος Θανάσης Μπέλτσος, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα.

Η πορεία του νέου γραμματέα των ΑΝΕΛ ξεκινάει πολλά χρόνια πριν από τον χώρο της δημοσιογραφίας ενώ το μεγαλύτερο μέρος της πορείας του συνδέεται με τη Νέα Δημοκρατία. Οι ΕΜΜΙΣΘΕΣ θέσεις που ανέλαβε ήταν σημαντικές και ιδιαίτερα κομβικές αφού ήταν επί τρία χρόνια αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας (2006-2009), δύο χρόνια αναπληρωτής Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης (2004-2006), επί πολλά χρόνια (1997-2004) συνεργάτης του Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ καθώς και του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ενώ επί Μειμαράκη στο ΥΠΕΘΑ ήταν και από τους γνωστούς αργόμισθους, αλλά παχυλά αμοιβόμενους, συμβούλους που έχουν οι υπουργοί. Η τελευταία του παρουσία με τη Νέα Δημοκρατία ήταν στις εκλογές του 2010 όταν και είχε αναλάβει την εκστρατεία του Δημήτρη Δράκου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού προηγουμένως είχε εκδιωχθεί κακήν κακώς από τα γραφεία της ΝΔ .