03 Ιουνίου 2014

Άρης: Η Βούλτεψη στήριξε τον Κακλαμάνη στην Αθήνα

[Είναι η Βούλτεψη για τα πανηγύρια αλλά είσαι κι εσύ ρε φίλε! Που πας ρε με νοοτροπία 20 χρόνων και παπαριές του στύλ "σηκώνουμε τα μανίκια"; Όσο για την κ2λοτούμπα "αν χάσω πάω σπίτι μου" και το γλύψιμο τώρα για υοπουργείο, είναι ενδεικτική της νοοτροπίας σου... άντε αδειάστε μας τη γωνιά σιγά-σιγά...]

"Είχε πάρει ανοιχτά θέση υπέρ του Κακλαμάνη"- "Πρότεινα στον Νικήτα να ενώσουμε δυνάμεις και να γίνει εκείνος Δήμαρχος"

«Βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. όχι μόνο δεν με στήριξαν, αλλά προσπάθησαν μάλιστα να βοηθήσουν άλλους υποψηφίους» αποκάλυψε πριν από λίγο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Μάλιστα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας μίλησε ανοιχτά για την κ. Βούλτεψη για την οποία τόνισε ότι είχε πάρει ανοιχτά θέση υπέρ της υποψηφιότητας Κακλαμάνη.

«Βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. δεν στήριξαν τις επιλογές του κόμματος. Είχα μόνο τον πρωθυπουργό μαζί μου στον αγώνα μου. Αν δεν υπήρχε η υποψηφιότητα Κακλαμάνη η Νέα Δημοκρατία θα είχε κερδίσει το Δήμο της Αθήνας. Ο κ. Κακλαμάνης έβαλε μπροστά τις προσωπικές του φιλοδοξίες». Αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε ζητήσει από τον κ. Κακλαμάνη να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι δύο υποψήφιοι και να γίνει δήμαρχος ο Κακλαμάνης, όμως δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση του.