11 Ιουνίου 2014

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΝΤΟΛΙΟΣ: Άριστες οι σχέσεις μου με τον Ντινόπουλο

Ο υφυπουργός Εσωτερικών απάντησε στην ερμηνεία χθεσινών του δηλώσεων ότι δεν πέταξε από τη χαρά που θα συνεργαστεί με τον Ντινόπουλο
 
«Είμαστε σε κοινή κυβέρνηση και υπουργείο είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε. Δεν εννοώ ότι θα είναι δυσάρεστο», ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος αναφερόμενος στον νέο υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο.

Μιλώντας στον Ant1, ο κ. Ντόλιος απάντησε με αυτό τον τρόπο στην ερμηνεία χθεσινών του δηλώσεων, ως δυσαρέσκεια για τον Αργύρη Ντινόπουλο.

Συγκεκριμένα κ. Ντόλιος, διευκρίνισε πως η φράση «δεν πέταξα από τη χαρά μου» αφορούσε στην κυβέρνηση και όχι στον κ. Ντινόπουλο.

Δεν υπονόησα «ούτε κατά διάνοια» ότι θα είναι δυσάρεστη η συνύπαρξη μου στο υπουργείο Εσωτερικών, με τον Αργύρη Ντινόπουλο, δήλωσε και υπογράμμισε πως με τον νέο υπουργό Εσωτερικών έχουν άριστες κοινωνικές σχέσεις που θα βοηθήσουν προκειμένου να συνεργαστούν καλά και να χτύσουν και πολιτικές σχέσεις.

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο κ. Ντόλιος υποστήριξε χθες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: «Δεν πέταξα από τη χαρά μου, έχουν αλλάξει οι καιροί και δεν είναι ευχάριστες πλέον οι υπουργικές καρέκλες. Υπάρχουν θέσεις και απόψεις που κατατέθηκαν στη Βουλή για το συγκεκριμένο υπουργείο που εκτιμήθηκαν» ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε με τον Αργύρη Ντινόπουλο, δεν υπάρχει άλλη λύση».