02 Ιουνίου 2014

Αντάρτικο κατά Μαλέλη στον ΣΚΑΪ

Κήρυξαν πόλεμο τα "παιδιά" του Αλαφούζου

Κλίμα διάλυσης επικρατεί τελευταία στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος την περασμένη (εκλογική) Κυριακή -παρά τις μεγάλες φιλοδοξίες που υπήρχαν- συγκέντρωσε μέτρια μονοψήφια στον τηλεοπτικό του μαραθώνιο για τις ευρωεκλογές.
Ο Γιάννης Αλαφούζος, λόγω της ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, δεν συμμετέχει τόσο ενεργά στην καθημερινότητα του σταθμού, ενώ όλα τα κορυφαία στελέχη του κινούνται έχοντας στο στόχαστρο τον Σταμάτη Μαλέλη.

Για πολλούς η αποχή Αλαφούζου από τα διοικητικά δρώμενα του ΣΚΑΪ μπορεί και να είναι πλεονέκτημα, με δεδομένες τις αποφάσεις που φέρεται να έχει λάβει το αφεντικό των ραδιοτηλεοπτικών Μέσων του Φαλήρου. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Αρης Πορτοσάλτε και η Σία Κοσιώνη έχουν σχηματίσει μέτωπο εναντίον του διευθυντή ειδήσεων. Πολλοί λένε, μάλιστα, ότι την «υψηλή εποπτεία» αυτού του μετώπου έχει ο Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος επισήμως μπορεί να μην έχει καμία ιδιότητα στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά μόνο στην «Καθημερινή», επί της ουσίας, όμως, έχει και με το παραπάνω λόγο, καθώς χαίρει εκτιμήσεως απ’ όλη την οικογένεια Αλαφούζου.

Η αποχώρηση Ευαγγελάτου και η αντικατάστασή του από πολύ πιο άπειρους παρουσιαστές έχει αποδυναμώσει αρκετά το ειδησεογραφικό προφίλ του σταθμού και αυτό δεν φάνηκε μόνο το βράδυ των εκλογών αλλά και γενικότερα στο καθημερινό πρόγραμμα. Ολοι περιμένουν να δουν τι θα κάνει ο απρόβλεπτος Αλαφούζος το επόμενο διάστημα και ποιοι θα πληρώσουν για τη σημερινή, κακή κατάσταση του καναλιού.

parapolitika.gr