06 Ιουνίου 2014

Νέες αποκαλύψεις στη δίκη της Φαίης: Ο αδιάφορος πατέρας και το ερωτικό βίντεο για το οποίο μιλούσε όλη η Νέα Μάκρη

Με την κατάθεση του Σταύρου Πασχάλη, πρώην συζύγου της αδελφής της Φαίης Μπλάχα, Μαριαλένας, συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία της νεαρής κοπέλας. Ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας υπερασπίστηκε την κατηγορούμενη υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού του Στεφανάκη.

«Εξήγησα στη Μαριαλένα ότι πρέπει να πει την αλήθεια από την αρχή. Ηταν όμως πανικόβλητη και μετά κατέθεσε ό,τι κατέθεσε. Τι ρώτησα τι έγινε και δεν μου είπε την αλήθεια. Κάνεις ούτε η ίδια είχε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης της Φαίης. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι η Φαίη είναι χτυπημένη στο κεφάλι και ότι την πήγαν στο νοσοκομείο.

Η Μαριαλένα εκτός από εμένα δεν είχε δικό της άλλο άνθρωπο. Οταν πήγε να καταθέσει ήταν ταραγμένη. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο την πήρε ο κατηγορούμενος και την απείλησε. Μου έλεγε ότι φοβάται. Ο κατηγορούμενος την τηλεφώνησε και στη δεύτερη κατάθεση. Την άκουσα που του έλεγε στο τηλέφωνο να μην την εκβιάζει. Μου είπε ότι την απειλούσε. Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα ότι η Μαριαλένα έχει σχέση με Στεφανάκη. Ακουγόταν στη Νέα Μάκρη ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο. Τότε τη ρώτησα και μου είπε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με τον κατηγορούμενο».

Πρόεδρος: «Γιατί η Μαριαλένα δεν είπε στον πατέρα της τι έγινε;»

Μάρτυρας: «Ο πρώην πεθερός μου είναι δύσκολος άνθρωπος. Μοναχικός, αδιάφορος που δεν κατάφερε πότε να κερδίσει τα παιδιά του. Εκανε δυο παιδιά και τα έβγαλε στη κοινωνία σαν πρόβατα με αποτέλεσμα να μπορεί ο κάθε ψευτοάντρας να τις κάνει ό,τι θέλει. Τον ενδιέφερε μόνο το χρήμα. Η Φαίη ήθελε να δουλεύει για να μην είναι σπίτι. Οι δυο αδελφές είχαν πολύ καλή σχέση. Εχουν μια μητέρα που είναι βαριά άρρωστη. Η Μαριαλένα ασχολείται με την εκπαίδευση σκύλων επαγελματικά και όχι για καλλιστεία».