17 Ιουνίου 2014

Διαμέρισμα “γιάφκα” και νέες έρευνες για τη δολοφονία των μελών της ΧΑ: Ο πρόσφατα δολοφονηθείς κακοποιός ήταν ο κουτσός εκτελεστής;

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες της εκτέλεσης από τρομοκράτες των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Οι έρευνες συνδέονται με τη δολοφονία ενός σεσημασμένου κακοποιού στον Κορυδαλλό, ο οποίος τώρα αποδεικνύεται πως διατηρούσε και διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με ψεύτικα στοιχεία

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της 21 Μαϊου όταν άγνωστοι εκτέλεσαν τον άνδρα στην καρδιά του Κορυδαλλού. Όπως είχε αποκαλύψει το Newsit λόγο ενός τραυματισμού που είχε υποστεί στο παρελθόν και της ιδιομορφίας στο βάδισμά του ο άνδρας είχε μπει στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής για συμμετοχή στη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής την 1η Νοεμβρίου του 2013 στο Νέο Ηράκλειο.
Υπήρξαν μάλιστα υποψίες ότι κάποιοι προσπάθησαν να κλείσουν τον στόμα του άνδρα όταν είδαν ότι η Αντιτρομοκρατική τον “ακουμπά”.
Χθες ωστόσο υπήρξε νέα εξέλιξη. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας μαρτυρία εντόπισαν ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Κορυδαλλού το οποίο ο άνδρας είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί εντόπισαν μια μάσκα, γάντια και σφαίρες.
Τώρα τα ευρήματα εξετάζονται για ίχνη DNA ώστε να διαπιστωθεί πιθανή συμμετοχή του άνδρα στην επίθεση κατά των μελών της Χρυσής Αυγής στην επίθεση του Ν. Ηρακλείου.