16 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ-ΠΑΝΑΡΑ ΜΗ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ! Αποχωρεί πρωτοκλασσάτο στέλεχος από τους ΑΕροψεκασμένους

Σοβαρές ενδείξεις για την αποχώρηση ενός σημαντικότατου στελέχους τους, διαπιστώνονται στους κόλπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μπορεί να μην είναι βουλευτής (οριακά έχασε την εκλογή του από τον Γιάννη Κουράκο, στη Β’ Πειραιά) αλλά εδώ και δύο χρόνια αποτελεί –κατά κάποιον τρόπο- τον… Σουσλόφ του κόμματος του Πάνου Καμμένου(για όσους δεν γνωρίζουν ο Μιχαήλ Σουσλόφ αποτελούσε επί πολλές δεκαετίες, από Μπρέζνιεφ και δώθε, τον «θεωρητικό» του κραταιού Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης).

Οι μυημένοι στα των ΑΝ.ΕΛ. θα κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον Γιώργο Αναγνωστάκο, άλλοτε επιτελικό στέλεχος της Ν.Δ. (μέλος της Πολιτικής Επιτροπής) που είχε διαγραφεί με απόφαση Σαμαρά.



Ο κ. Αναγνωστάκος ήταν από τους στενότερους συνεργάτες του κ. Καμμένου και αναπληρωτής γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ.

Όμως, στη χθεσινή διαδικασία δεν ήταν καν υποψήφιος για τη θέση του γραμματέα (κι έτσι εξελέγη ο άλλοτε διπλωματικός συντάκτης του… TVΠειραιάς Γιάννης Μοίρας) κι εδώ και μήνες έχει ρίξει τα δίχτυα του προς τη Νέα Δημοκρατία…

Στις πρόσφατες δε, δημοτικές εκλογές στην Καλλιθέα κατέβασε υποψήφια δημοτική σύμβουλο στην Καλλιθέα (όπου μένει με την οικογένειά του) τη σύζυγό του Ράνια Φιλιππίδου, με το συνδυασμό του κουμπάρου του πρωθυπουργού Τάκη Σκανδαλάκη!