13 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Αυτό είναι το φασισταριό «καθαρίστρια» που τραμπουκίζει αστυνομικούς και δεν το συλλαμβάνει κανείς!

Εμένα όμως θα με συλλάβετε στο πι και φι αν σας επιτεθώ;; Την ΣΥΡΙΖΑία "καθαρίστρια" δεν τολμάει κανείς να τη συλλάβει κι ας επιτίθεται συνεχώς σε αστυνομικούς ξεφτιλίζοντάς τους ή και εκτοξεύοντας εναντίον τους αντικείμενα... όχι για να ξέρουμε ποιος κάνει κουμάντο στη χώρα και ποιον δεν τολμάει ο νόμος να ακουμπήσει...

Δείτε ποια είναι η ΣΥΡΙΖΑία φασίστω που τραμπουκίζει ανενόχλητη και δεν την άντεξε ούτε ο άντρας της... Αντιγράφω από το vice.gr:


Φωτεινή Νικηταρά

Είμαι 45 χρονών, έχω 3 κόρες και 1 εγγόνι. Παντρεύτηκα όταν ήμουν 16. Πριν μερικά χρόνια χώρισα. Έκανα 17 χρόνια αυτή τη δουλειά. Ήταν 10 Αυγούστου όταν το έμαθα. Ανέβηκα στον 6ο όροφο του Υπουργείου. Έπεσα πάνω στον Θεοχάρη. «Είναι αλήθεια;» τον ρώτησα. «Δυστυχώς» μου απάντησε. Του εξήγησα ότι είμαι σε απόγνωση. «Λυπάμαι πολύ. Δε μπορώ να κάνω κάτι» είπε. «Κι εγώ δε μπορώ να πληρώσω το ενοίκιο μου με την απάντηση σας». Ο κόσμος στην αρχή ήταν καχύποπτος απέναντι μας. Πίστευαν ότι παίρναμε 3.000 μισθό. Εξηγήσαμε στον κόσμο ότι παίζεται η ζωή μας. Αναγκαζόμαστε να βγούμε στο δρόμο. Τώρα μάθαμε να το κάνουμε. Κι εμένα η ζωή μου γύρισε ανάποδα 360 μοίρες. Θυμάμαι τη φορά που έκλαψα περισσότερο, ήταν η τελευταία φορά που μας χτύπησαν έξω από το Υπουργείο. Μετά κλείσαμε το ραντεβού με το Στουρνάρα. Του το πα κι από κοντά: «Έπρεπε να φάμε ξύλο Υπουργέ για να σας δούμε;»

Δείτε και φώτο του φασισταριού σε πλήρη δράση