23 Ιουνίου 2014

Άμα έχεις φίλους σε βγάζουν λάδι-ΔΟΛ: Έπρεπε να κάνει την ανακαίνιση ο κ Νίκος γιατί το γραφείο ήταν κοτέτσι

Τελικά αυτός ο Χατζηδάκης ρε παιδί μου πρέπει να ήταν πολύ γύφτος! Σε κοτέτσι εργαζόταν (ότι εργαζόταν κι αυτός) και δεν τον ένοιαζε καθόλου τον γύφτο! Ενώ ο Δένδιας! Κύριος Κερκυραίος που πλήρωσε και τα μεταφορικά μόνος του! Και παρακαλώ να καταγραφεί στο ενεργητικό του ότι η ανακαίνιση ήταν "ΕΞΠΡΕΣ" όχι τα ελληνικά ξεφτιλίκια αργά τα ζώα μου... τώρα που έχουμε και χρόνο μπορούμε άνετα να παραγγείλουμε και μερικούς καναπέδες τσέστερφιλντ από Αγγλία; Θα τους πληρώσει απ' την τσέπη του ο κύριος Νίκος...

Το βαρύ πυροβολικό του ΔΟΛ ανέλαβε να απαντήσει εκ μέρους του Δένδια... και δείτε τι γράφει για να γελάσετε:

Πολύ κακή ήταν η κατάσταση στην οποία άφησε το Υπουργικό Γραφείο ο Κωστής Χαζηδάκης, καθώς αυτό είχε εικόνα... διάλυσης.

Η κατάσταση αυτή οδήγησε τον νέο Υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια, να προχωρήσει σε ανακαίνιση-εξπρές, προκειμένου η εικόνα να θυμίζει γραφείο, ενόψει και της επίσκεψης των Κινέζων της China Development Bank.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό στην εφημερίδα "Τα Νέα":

"Τα έπιπλα ήταν λίγο διαλυμένα και ο διάκοσμος ταλαιπωρημένος. Προφανώς, όπως γράφει η εφημερίδα, «ο Κωστής δεν έδινε μεγάλη σημασία σε όλα αυτά. Μάλιστα τον νέο υπουργό παρ' ολίγον να προϋπαντήσει μια γυψοσανίδα που πήγε να προσγειωθεί στο κεφάλι του...

Ο Δένδιας είναι άνετος τύπος, πλην όμως, στο υπουργείο είχε να δεχθεί υψηλές επισκέψεις. Σημειώνω ότι μόνο την προηγούμενη εβδομάδα παρήλασαν ο επίτροπος Γιοχάνες Χαν (να υποθέσω ότι δεν είχε ξαναπάει ή την προηγούμενη φορά είχε φάει γυψοσανίδα στο κεφάλι...), ο Χορστ Ράιχενμπαχ (ούτε αυτός είχε ξαναπάει...) και κορυφαίοι Κινέζοι –μεταξύ των οποίων και ο ομόλογος του Κερκυραίου. Αυτοί δεν μπορούσαν ούτε στο έλεος της κάθε γυψοσανίδας να είναι ούτε σε σπασμένες καρέκλες να καθίσουν.

Οπότε ο Νίκος έκανε ανακαίνιση – εξπρές. Βρήκε πλεονάζοντα έπιπλα, πολύ καλής ποιότητας, σε κλειδωμένο γραφείο γενικού γραμματέα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου του Ανάπτυξης στην Κάνιγγος όπου εδρεύει ο Μάκης Γιακουμάτος. Το εν λόγω γραφείο –συμβαίνουν αυτά στο Δημόσιο- ήταν σκέτη χλίδα σε σχέση με το υπουργικό.

Αμ' έπος αμ' έργον, ο Δένδιας οργάνωσε τη μετακόμιση, βάζοντας από την τσέπη του. Εξού και τα σχετικά τιμολόγια που δημοσιεύονται παρακάτω, όπου φαίνεται ότι έχει πληρώσει και τον ΦΠΑ! Επειδή χρειάζονταν βαψίματα και άλλες επισκευές –όπως το δέσιμο καρεκλών- έφερε και μάστορα που έχει στην Κέρκυρα. Οι τελικές πινελιές στο υπουργικό γραφείο μπήκαν την Τετάρτη. Στο παρά πέντε δηλαδή, αφού την Πέμπτη έκαναν επέλαση στον έβδομο όροφο της οδού Νίκης οι Κινέζοι της China Development Bank".