16 Ιουνίου 2014

ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΠΡΟΕΔΡΕ! Φήμες δημιουργεί το δείπνο Καραμανλή με όλους τους πρωτοκλασάτους

Ο απόηχος του φαγητού στο Ψυχικό
 
Πολλές συζητήσεις και έντονο παρασκήνιο έχει δημιουργήσει το δείπνο του Καραμανλή με σχεδόν όλους τους πρωτοκλασάτους της διακυβέρνησης του την Παρασκευή το βράδυ στο Ψυχικό. Ήταν η πρώτη φορά από τότε που έφυγε ο Καραμανλής από την πρωθυπουργία που γίνεται τέτοια συνάντηση σε δημόσιο χώρο.
Στο ίδιο τραπέζι θυμίζουμε πως έκατσαν ο πρώην πρωθυπουργός, οι δύο πρώην κυβερντητικοί εκπρόσωποι Θοδωρής Ρουσόπουλος και Ευάγγελος Αντώναρος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ επί πρωθυπουργίας Καραμανλή και νέος δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο Δημήτρης Σιούφας, η Μαριέττα Γιαννάκου, ο τότε γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης , αλλά και η αιχμή του δόρατος του γαλάζιου συνδικαλιστικού κινήματος Κώστας Πουπάκης.

Με δύο λόγια ήταν όλοι οι στενοί του Καραμανλή. Οι πληροφορίες λένε πως ο Καραμανλής μίλησε αυτή την φορά πολύ και για πολιτική, ενώ οι συζητήσεις γύρω από την συγκεκριμένη μάζωξη δίνουν και παίρνουν τόσο στο εσωτερικό της ΝΔ , όσο και στο Μαξίμου. Ο λόγος προφανής. Ο Καραμανλής γνώριζε πως ένα τέτοιο δείπνο σε δημόσιο χώρο θα δημιουργουσε και την ανάλογη συζήτηση, αλλά αυτή την φορά δεν το απέφυγε. Γιατι άραγε;