29 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ! Πόση ώρα αντέχουν στο σεξ οι Έλληνες–Οι χρόνοι των άλλων χωρών

[Πάλι τους κοροϊδέψαμε τους κουτόφραγκους που απάντησαν ειλικρινά... ρε τους μαλάκες! Μια κακιά συνήθεια που έχουν να λένε αλήθεια... Απόλαυση η ανάλυση από το ψεκασμένο Χαρδαβελοσάιτ:]

Αρκετές δυνατότητες και άκρως κολακευτικά χαρίσματα διαθέτουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στο σεξουαλικό τομέα της ζωής τους
Σύμφωνα με έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, χρόνος για σεξ υπάρχει πάντα, ακόμη και αν αυτός είναι λιγότερος από μία ώρα.

Στη κορυφή της λίστας βρίσκονται οι Μεξικανοί και ακολουθούν οι κάτοικοι των μεσογειακών χωρών όπως είναι οι Ιταλοί και οι Γάλλοι.

Περισσότερο χρόνο στο σεξ αφιερώνουν οι Μεξικάνοι, με μέσο όρο 45 λεπτά, εκ των οποίων ο μισός χρόνος αφιερώνεται στα προκαταρκτικά και ο υπόλοιπος στο σεξ.

Ακολουθούν οι Ελβετοί, με 42 λεπτά (18,5 και 17,6 λεπτά) αντίστοιχα.

Έπονται με ένα λεπτό λιγότερο οι Έλληνες και ακολουθούν οι Ιταλοί και οι Βραζιλιάνοι.

Όσο για τους συμπολίτες μας όπως προκύπτει από την έρευνα αφιερώνουν 18,5 λεπτά στα προκαταρκτικά και 22,3 στα υπόλοιπα, χρόνος που σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην έρευνα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι Βραζιλιάνοι επιδίδονται για 19,5 λεπτά στα προκαταρκτικά και 21,4 λεπτά στα υπόλοιπα, ενώ οι Ιταλοί επιτυγχάνουν την απόλυτη ισορροπία με 20,4 σε κάθε σεξουαλική φάση.

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Ισπανοί με 34 λεπτά, οι Γάλλοι και οι Ινδοί με 33 λεπτά, καθώς και οι Ταϊλανδοί με 29 λεπτά 12,3 και 16,6 αντίστοιχα.

http://www.newsbomb.gr/sex/story/465915/ithikon-akmaiotaton-posi-ora-antehoyn-sto-sex-oi-ellines–oi-hronoi-ton-allon-horon#ixzz361HUhrwB