06 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ! Mε απευθείας ανάθεση από τον Πελεγρίνη η καθαριότητα των Πανεπιστημίων;

Ρόμπα έγινε το λαμόγιο του ΣΥΡΙΖΑ! Ενώ αρχικά έλεγε ότι η Αρχή τους απέρριψε το διαγωνισμό και γιαυτό είναι σκουπιδαριό το Παν/μιο, μόλις βγήκε ο Πρόεδρος της Αρχής ελέγχου διαγωνισμών και του είπε ότι επρόκειτο για απευθείας ανάθεση  και γιαυτό απερρίφθη, το λαμόγιο την έκανε γυριστή και είπε "εν πάση περιπτώση έχουμε κάνει νέο διαγωνισμό" χωρίς να επιμείνει ότι ο ακυρωθείς ήταν νόμιμος...

Για απευθείας ανάθεση σε εταιρεία καθαριότητας, η οποία δεν ήταν σύμφωνη με τον νόμο, κάνει λόγο ο Δημήτρης Ράικος απαντώντας στους ισχυρισμούς του Θεοδόση Πελεγρίνη αναφορικά με το ζήτημα των σκουπιδιών στην φιλοσοφική σχολή Αθηνών.

Ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων συμβάσεων αποκάλυψε πως ο προκάτοχός του, κ. Φλωρίδης, είχε αποφανθεί ότι οι απευθείας αναθέσεις για τον καθαρισμό του πανεπιστημίου δεν ήταν νόμιμες με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί η διαδικασία.

«Δεν ήταν ανάθεση, ήταν διαγωνισμός», απάντησε ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Δείτε το βίντεο του Mega.