27 Ιουλίου 2014

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με τον “εκτελεστή” Ερντογάν! Χατ τρικ σε 15 λεπτά (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, στην εγκαινίαση του νέου σταδίου της Κωνσταντινούπολης και εντυπωσίασε με την... εκτελεστική του δεινότητα!
Αμέσως μετά την ομιλία του, ο Ερντογάν φόρεσε την φανέλα με το νούμερο 12, αγωνίστηκε με την πορτοκαλί ομάδα και μέσα σε 15 λεπτά βρήκε τρεις φορές τα αντίπαλα δίχτυα.



Βέβαια, η άμυνα που βρήκε μπροστά του δεν ήταν και... υψηλού επιπέδου, αλλά αν δούμε τις φάσεις των γκολ θα καταλάβουμε πως δεν είναι και άσχετος. Άλλωστε, στα νιάτα του ο Ερντογάν έπαιξε μπάλα στις ομάδες Camialti, IETT και Erokspor της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας


Να τονίσουμε πως το στάδιο θα ονομαστεί Φατίχ Τερίμ, από τον προπονητή της Εθνικής Τουρκίας.



Στην Πορτοκαλί Ομάδα έπαιζαν εκτός από τον Ερντογάν, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, ο πρόεδρος του AKP στην Κωνσταντινούπολη, ο πρώην ποδοσφαιριστής Ριντβάν Ντιλμέν, ο πρώην παίκτης του NBA Χινταγέτ Τούρκογλου, ο γιος του Ερντογάν, Μπιλάλ Ερντογάν και ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.


Άξιο αναφοράς, πως -για πολλούς- το 12 στη φανέλα του Ερντογάν δεν ήταν τυχαίο, αφού ελπίζει να γίνει ο 12ος πρόεδρος της Τουρκίας, τον επόμενο μήνα.