13 Ιουλίου 2014

Βίντεο: Η Μέρκελ στις κερκίδες του Μαρακανά-Ο Γερμανός ΥΠΕΞ «οργανωτής» της κερκίδας-Ο Κλίσμαν θέλει να... τα κάνουν 4!

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους!

Στις κερκίδες του θρυλικού Μαρακανά βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για να παρακολουθήσει από κοντά τον σπουδαίο τελικό ελπίζοντας ότι τα «πάντσερ» θα ράψουν το τέταρτο αστέρι στη φανέλα τους νικώντας την Αργεντινή.
Δίπλα της είναι και ο πρόεδρος της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ.


Πηγή φωτογραφίας twitter:  Steffen Seibert


Ο Γερμανός ΥΠΕΞ «οργανωτής» της κερκίδας

Ο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ δίνει το σύνθημα στους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών για να ευχηθούν καλή επιτυχία στην ομάδα του Λεβ

Χρέη οργανωτή της «κερκίδας» των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας ανέλαβε ο γερμανός ΥΠΕΞ λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του Μουντιάλ.

Ο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ κρατά έναν τηλεβόα και εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του Γιόακιμ Λεβ σε ένα βίντεο στο οποίο οι υπάλληλοι του γερμανικού υπουργείου σχηματίζουν με τα σώματα τους τους αριθμούς 50, 74, 90 και 2014 απεικονίζοντας τα έτη στα οποία η Γερμανία κατέκτησε τα τρία Παγκόσμια Κύπελλα ελπίζοντας ότι το τέταρτο θα είναι αυτό της Βραζιλίας.

Ο Κλίσμαν θέλει να... τα κάνουν 4!

Κρατά τη φανέλα της Γερμανίας και ζητά το τέταρτο παγκόσμιο τρόπαιο για τη χώρα του

Ένας από τους μεγαλύτερους Γερμανούς ποδοσφαιριστές, ο Γιούργκεν Κλίνσμαν, δεν παρέλειψε να δηλώσει την πίστη του στη νίκη της Γερμανίας απόψε στον τελικό του Μουντιάλ, όπως και την υποστήριξή του στην προσπάθεια του Λεβ και των παικτών του για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο παλαίμαχος Γερμανός ανέβασε μια φωτογραφία του στο Twitter όπου κρατά μια φανέλα της ομάδας - σαν αυτή που θα φορούν σε λίγο στο τερέν του Μαρακανά οι Γερμανοί - και έγραψε: «Σταυρώνω όλα μου τα δάχτυλα για τον Γιόγκι (σσ το χαϊδευτικό του Λεβ) και την ΟΜΑΔΑ! Ας τα κάνουμε τέσσερα μετά το 1954, 1974, 1990»!!