15 Ιουλίου 2014

BINTEO-Βίντεο: Η Αργεντινή υποδέχτηκε σαν ήρωες τον Μέσι και την παρέα του

«Ευχαριστούμε, μας κάνατε υπερήφανους» ακουγόταν από εκατοντάδες κόσμου στο αεροδρόμιο της Εσέισα, όπου μέχρι και το... αεροπλάνο είχε βαφτεί στα χρώματα της «αλμπισελέστε»
Μπορεί να μην κατάφεραν να κάνουν την Αργεντινή πρωταθλήτρια κόσμου και πάλι έπειτα από 28 χρόνια, ωστόσο οι συμπατριώτες τους, τους υποδέχθηκαν σαν να είχαν κατακτήσει το Μουντιάλ.


Τα παγωμένα χαμόγελα του Μέσι και των υπολοίπων παικτών της Αργεντινής «ξεπάγωσαν», όταν το αεροπλάνο της επιστροφής έφθασε στον προορισμό του και είδαν εκατοντάδες κόσμου να τους επιφυλάσσει υποδοχή ηρώων!


«Ευχαριστούμε, μας κάνατε υπερήφανους» ακουγόταν από εκατοντάδες κόσμου στο αεροδρόμιο της Εσέισα, όπου μέχρι και το... αεροπλάνο είχε βαφτεί στα χρώματα της «αλμπισελέστε».


Η ομάδα έφτασε στην πρωτεύουσα, Μπουένος Άιρες, με αεροσκάφος, το οποίο είχε ζωγραφισμένα τα πρόσωπα των παικτών κι έγραφε «σ' ευχαριστώ Αργεντινή»!


«Δείξατε ότι έχετε δύναμη, πάθος κι αφήσατε ό,τι είχατε και δεν είχατε στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο έτσι μπορείς να θριαμβεύσεις» είπε η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες, η οποία υποδέχτηκε την αποστολή στις εγκαταστάσεις της αργεντίνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.


«Σας ευχαριστώ όλους. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω με το Παγκόσμιο Κύπελλο και να σας το φέρω και να μπορέσουμε να το χαρούμε όλοι. Προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω ότι δώσαμε μεγάλη χαρά στο έθνος μας, φτάνοντας στον τελικό και κοιτάζοντας στα μάτια τους αντιπάλους μας» είπε από την πλευρά του ο Λιονέλ Μέσι.