08 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Γερμανοί: Σήμερα Βραζιλιάνοι θα κλάψετε ξανά-Βραζιλιάνοι: Προετοιμάζονται για τον ημιτελικό βλέποντας... ξύλο-Κρόιφ: Μακάρι να κερδίσει η Γερμανία για το καλό του ποδοσφαίρου

Η Morgen Post επέλεξε μια φωτογραφία του Νταβίντ Λουίζ αγκαλιά με τον Ζούλιο Σέζαρ

Και τα μέσα ενημέρωσης έχουν μπει στον «χορό» ενόψει του μεγάλου σημερινού ημιτελικού Γερμανία-Βραζιλία.

Η γερμανική εφημερίδα Morgen Post στο πρωτοσέλιδό της χλευάζει τις συναισθηματικές εξάρσεις των παιχτών του Σκολάρι στα προηγούμενα παιχνίδια του Μουντιάλ.

Επιλέγοντας μια φωτογραφία στην οποία εικονίζονται αγκαλιασμένοι ο Νταβίντ Λουίζ και ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ η γερμανική εφημερίδα στέλνει το μήνυμα:

«Βραζιλιάνοι σήμερα θα κλάψετε ξανά»

Δείτε το πρωτοσέλιδο:


Οι Βραζιλιάνοι προετοιμάζονται για τον ημιτελικό βλέποντας... ξύλο

Είδαν για «ζέσταμα» τον αγώνα τους βραζιλιάνου Ματσίντα στο πρωτάθλημα υπέρτατης μάχης

Έτοιμοι για όλα δηλώνουν οι Βραζιλιάνοι διεθνείς ενόφει του ημιτελικού με τη Γερμανία.

Για να προετοιμαστούν, μάλιστα, καλύτερα για μια μάχη μέχρις εσχάτων αποφάσισαν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια ενός ομοεθνή τους στο πρωτάθλημα υπέρτατης μάχης (Ultimate Fight Championship).

Νταβίντ Λουίζ και Ζούλιο Σέζαρ παρακολούθησαν με πάθος τον αγώνα του Λιότο Ματσίντα κατά του αμερικανού Κρις Βάιντμαν στο Λας Βέγκας.

Μπορείο ο Ματσίντα να έχασε τελικά στον πέμπτο γύρο αλλά αυτό δεν πτόησε τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε ο αρχηγός της Σελεσάο, Τιάγκο Σίλβα.



Κρόιφ: Μακάρι να κερδίσει η Γερμανία για το καλό του ποδοσφαίρου

Αργεντινή και Βραζιλία χαραμίζουν το ταλέντο τους, υποστήριξε ο παλαίμαχος Ολλανδός άσος

Ανοιχτά υπέρ της Γερμανίας ενόψει του σημερινού μεγάλου ημιτελικού κόντρα στη Βραζιλία τάχθηκε ο Γιόχαν Κρόιφ.

Όπως έγραψε, μάλιστα, στη στήλη που διατηρεί στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, «Εύχομαι για το καλό του ποδοσφαίρου να νικήσουν οι Γερμανοί».

Εξηγώντας το σκεπτικό του ο Ολλανδός παλαίμαχος άσος επιτέθηκε σε Βραζιλία και Αργεντινή τις οποίες κατηγόρησε ότι «εκμεταλλεύονται τόσο λίγο το ταλέντο τους».

Σύμφωνα με τον Κρόιφ η Γερμανία «είναι η μοναδική από τις τέσσερις ημιφιναλίστ που έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο«, με τον Ολλανδό να πλέκει μάλιστα το εγκώμιο του γκολκίπερ της, Μάνουελ Νόιερ, και να προσθέτει: «Μου αρέσει πάρα πολύ και ο Τόνι Κρόος. Το παιδί αυτό κάνει εξαιρετική δουλειά, ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τη μπάλα είναι σχεδόν τέλειος».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ