02 Ιουλίου 2014

Βούλτεψη:Δεν νομίζω ότι έχει εργαστεί ποτέ ο Φωτόπουλος

Πυρά κατά του Νίκου Φωτόπουλου εξαπολύει η Σοφία Βούλτεψη αναφορικά με τις κινητοποιήσεις ενόψει νομοσχεδίου για τη "Μικρή ΔΕΗ".

"Δεν νομίζω ότι έχει εργαστεί και ποτέ για να συζητάει τώρα εάν θα πάρει φύλλο πορείας. Θα δουλέψουν άλλοι...
Δουλεύουν οι συνδικαλιστές στην Ελλάδα στο δημόσιο τομέα; Αυτά τα ηρωικά εκ του ασφαλούς του κ. Τσίπρα και του κ. Φωτόπουλου, ο οποίος τώρα είναι στον Τσίπρα, τα ξέρουμε όλοι. Κυβέρνηση του βουνού θα κάνουν σε λίγο. Από την καλοπέραση δεν ξέρουν τι έχει περάσει ο κόσμος και η χώρα", τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στο Βήμα Fm.

"Κανένας κ. Φωτόπουλος δεν θα πάρει απόφαση για στρατηγικά ζητήματα, εάν η Ελλάδα έχει αποφασίσει να αναπτύξει μια εταιρεία, αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, στην Ευρώπη ή στα Βαλκάνια, δεν θα ρωτήσει κανέναν πως θα το κάνει. Έτσι ακριβώς όπως θα γίνει, γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η Ευρώπη λέει ότι όταν υπάρχει ανταγωνισμός, όταν υπάρχουν περισσότερες από μια εταιρεία, οι τιμές πέφτουν. Τώρα αν θέλει κάποιος μπορεί να το αμφισβητήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη φράση λεφτά υπάρχουν, δεν κάνουν τίποτα άλλο. Ας θυμηθούν οι Έλληνες το λεφτά υπάρχουν και που πήγαν μετά και ας τον πιστέψουν.  Υπάρχει ένα ευνομούμενο κράτος, τι πρέπει να γίνει, να καθόμαστε να κοιτάμε κάποιους να παρανομούν;" σημείωσε η κυρία Βούλτεψη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επιστράτευσης, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε:

"Οπωσδήποτε θα κάνουμε αυτό το οποίο πρέπει για να διασφαλίσουμε το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον της Ελλάδας. Μας επισκέπτονται ξένοι και έρχονται εδώ για να αφήσουν τα λεφτά τους. Δεν είναι μόνο ο κ. Φωτόπουλος στη ΔΕΗ, να είμαι δίκαιη, υπάρχουν 20 σωματεία, δεν είναι όλοι το ίδιο. Θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κάνουν σαμποτάζ κατά της πατρίδας τους, μην προσωποποιούμε όλους τους συνδικαλιστές στον κ. Φωτόπουλο, δεν είναι όλοι το ίδιο".