16 Ιουλίου 2014

«Καρφί» Αδωνι στους δικαστές για σύλληψη Μαζιώτη-Τι είπε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ για Τσίπρα-Μαζιώτη

Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, χωρίς, ωστόσο, να παραλείψει να αφήσει σαφείς αιχμές για την Δικαιοσύνη.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε στον λογαριασμό Twitter του: «Η ΕΛΑΣ και το υπουργείο έπραξαν για άλλη μία φορά το καθήκον τους. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα παρέλθει άπραγο το 18μηνο».


Ο Σάκης Ιωαννίδης “ζωγράφισε” στο Twitter για Μαζιώτη και… Τσίπρα

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης “ζωγράφισε” μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter για τη σημερινή μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη σύλληψη του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, και το γεγονός ότι μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε υπάρξει επίσημη αντίδραση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο Αλέξης Τσίπρας θα πει τίποτα για τη σύλληψη Μαζιώτη ή του το απαγορεύει κάποια συνιστώσα; #atsipras #alexistsipras #syriza”, αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΟΝΝΕΔ και προσωπικά ο πρόεδρός της είχαν δώσει συνεπή αγώνα κατά της τρομοκρατίας, και είχαν προκαλέσει πολλές φορές τον ΣΥΡΙΖΑ να την αποκηρύξει επίσημα και κατηγορηματικά.

ysterografa.gr