14 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! Απίστευτο κράξιμο στον Σωκράτη επειδή συνεχάρη τη Γερμανία και τους συμπαίκτες του!

Είναι προφανώς πολύ τραγικό το να δώσει συγχαρητήρια ένας Έλληνας σε έναν Γερμανό για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Τόσο τραγικό που ακόμη κι αν πρόκειται για έναν διεθνή παίκτη που μέχρι πριν λίγες μέρες φορούσε το εθνόσημο όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, του αξίζει "κράξιμο"!
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίζεται στη γερμανική Μπορούσια Ντόρτμουντ. Και μετά το τέλος του τελικού του Μουντιάλ ανέβασε ένα post στο Facebook για να πει μπράβο στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας για την κατάκτηση του τροπαίου και να δηλώνει τη χαρά του για τους συμπαίκτες του στην Μπορούσια που στέφθηκαν Παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Τι έγραψε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

"Συγχαρητήρια στην ομάδα της Γερμανίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του κόσμου. Είναι μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πολύ στο ποδόσφαιρο της, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της.

Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί στην Εθνική Γερμανίας αγωνίζονται αρκετοί συμπαίκτες μου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που σήμερα στέφονται άξια πρωταθλητές κόσμου".

Γούστο του και καπέλο του, που λέγαμε και μικροί. Πως είπατε; Δεν έχει δικαίωμα να υποστηρίζει τη Γερμανία γιατί η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο και για όλα μας φταίει η Μέρκελ; Τι, δεν έχουμε Δημοκρατία; Καταλύθηκε;

Μια ματιά στα σχόλια που έγιναν κάτω από το post του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μάλλον προς τα εκεί οδηγούν. Ο διεθνής αμυντικός άκουσε το... "κράξιμο" της ζωής του, από το ότι υποστηρίζει τη Γερμανία γιατί παίρνει εκατομμύρια, μέχρι του ότι είναι του συστήματος και επί της ουσίας μη πατριώτης.

Ευτυχώς, υπήρξαν και κάποιοι που τον υπερασπίστηκαν. Όχι ότι το είχε ανάγκη, αλλά λέμε...

Δείτε τα σχόλια και βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα...






newsit.gr