01 Ιουλίου 2014

Θερμή υποδοχή στην Εθνική στο Ελευθέριος Βενιζέλος-Στην ΕΠΟ τα φορτώνει ο καρπουζάς τη γαιδουριά να μην επιστρέψει με την ομάδα...

Περισσότεροι από 200 φίλαθλοι υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα την αποστολή της Εθνικής ομάδας στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.

Η Εθνική μας επέστρεψε από τη Βραζιλία, όπου πραγματοποίησε μία αξιοσημείωτη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο αποκλεισμός στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα άφησε ασφαλώς μία πικρή γεύση, ωστόσο, ο κόσμος αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια των διεθνών μας.

Ας μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα προκρίθηκε για πρώτη φορά φέτος στη φάση των 16 του Μουντιάλ.

«Η ΕΠΟ μου έκλεισε τα εισιτήρια για Πορτογαλία»

Μετά τα όσα ακούστηκαν σχετικά με τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος σε πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ήρθε στην Ελλάδα αλλά πήγε κατευθείαν στη χώρα του, ο πρώην ομοσπονδιακός της Εθνικής έδωσε εξηγήσεις, μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ.

Για την ψυχολογία που υπήρχε στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Κόστα Ρίκα, ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε: «Υπήρχε μεγάλη στενοχώρια κλάματα, υπήρχε η δυνατότητα να βρεθούμε στα προημιτελικά και υπήρχε απογοήτευση».


Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Σάντος απευθείας στην Πορτογαλία, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν ήταν δική του απόφαση: «Με ενημέρωσαν από την ΕΠΟ ότι είχα εισιτήρια για να αποχωρήσω για την Πορτογαλία. Υποχρεώθηκα να αποχωρήσω».

Τέλος, για το ματς των «16» όπου η Εθνική μας αποκλείστηκε: «Στην παράταση ήταν η θέληση των παικτών να πάρουν τη νίκη και είπα ότι σε κάποιες φάσεις παρασύρθηκαν. Θέλω να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους Έλληνες και στους παίκτες μου που με έκαναν περήφανο».