07 Ιουλίου 2014

Θεοχάρους: Μια χαρά του τα'πε ο Αναστασιάδης του Μπένυ! Άκου κει να στείλει ρηματική διακοίνωση!

Με δηλώσεις τις αντιστρέφει τα πυρά του Νίκου Αναστασιάδη στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιχείρησε το μεσημέρι να δώσει τέλος στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της Κύπριας Ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους και του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου, δηλώνοντας ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Την ίδια ώρα τόνισε πως "δεν επιτρέπεται σε κανένα να αμφισβητεί ή να θέτει οποιαδήποτε αμφιβολία, έστω και την παραμικρή, όσον αφορά τη συνεργασία και την άριστη σχέση, αλλά και την αμέριστη υποστήριξη που τυγχάνουμε από πλευράς Ελληνικής Κυβερνήσεως", αδειάζοντας ουσιαστικά την Ελένη Θεοχάρους.

Ωστόσο, το θέμα δεν φαίνεται να έχει τελειώσει για την Ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ αφού με δηλώσεις της στον Φιλελεύθερο πέρασε στην αντεπίθεση. Τονίζει πως "και οι δικές μου σχέσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά είναι άριστες και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Ελλαδίτες συναδέλφους μου, με την ελληνική κυβέρνηση και πολύ περισσότερο με την Ελλάδα".

"Αν κάποιον αφορά (η δήλωση του Προέδρου) είναι τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος έστειλε ρηματική διακοίνωση, προκαλώντας πρόβλημα στις σχέσεις Αθηνών και Λευκωσίας και εξέδωσε υβριστική ανακοίνωση εναντίον μου", κατέληξε.

http://www.24h.com.cy/society/item/60600-adeiasmatos-synexeia-stin-antepithesi-i-theoxarous.html